Vesela subota u Ekranu donosi pogodnosti

08.03.2018 09:22:44

Multiplex Ekran Zenica je od marta 2018. predstavio novi program pod nazivom "Vesela subota u Ekranu" koji je prije svega naklonjen mlađoj publici.

Multiplex Ekran Zenica je od marta 2018. predstavio novi program pod nazivom "Vesela subota u Ekranu" koji je prije svega naklonjen mlađoj publici. Budući da je Multiplex Ekran mjesto zabave za cijelu porodicu, nisu zaboravljeni ni roditelji jer kroz program "Kartice vjernosti" cijela porodica ima priliku za zabavu, ali i šansu za osvajanje vrijednih nagrada.

Kartica vjernosti se može dobiti na blagajni Multiplexa Ekran svake subote u periodu od 10 do 14 sati, a u njoj se skupljaju pečati čime se ostvaruje pravo na pogodnosti i poklone. Pečati se dobijaju učešćem u besplatnim aktivacijama i kreativnim radionicama za djecu subotom u periodu od 12 do 14 sati, kupovinom kino ulaznice ili konzumacijom jela i pića u cafe restoranu Ekran. Pored toga, u posebnim akcijama će se dodjeljivati dodatni bonus pečati koji će omogućiti brže ostvarivanje prava za nagrade.

Više informacija o Veseloj suboti u Ekranu i objave za bonus pečate možete naći na www.multiplexekran.bawww.facebook.com/thegstore.ba ili www.facebook.com/MultiplexEkran)

Multiplex Ekran - mjesto zabave za cijelu porodicu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Slobodno vrijeme