FK Sarajevo

Upoznajte članove Bordo porodice!

26.05.2020 09:25:29
FK Sarajevo

Korištenjem usluga i proizvoda iz njihovog asortimana direktno pomažete razvoju Kluba.

U protekla dva mjeseca svi zajedno bili smo suočeni sa nesvakidašnjom situacijom. Uslijed pandemije koronavirusa, bili smo primorani promijeniti životne navike, prilagoditi radne obaveze, a sve to u cilju zaštite naših voljenih i nas samih.

Ohrabreni činjenicom da je epidemiološka situacija svakog dana sve bolja, želimo Vam prenijeti entuzijazam za novim poslovnim aktivnostima.

U nastavku FK Sarajevo predstavlja vam, prije svega članove Bordo porodice. Riječ je o kompanijama koje su u proteklom periodu aktivno sudjelovale u rastu i uspjesima Kluba. Neki su tu duže, neki kraće, ali ono što je zajedničko svima svakako jeste podrška Klubu FK Sarajevo.

Korištenjem usluga i proizvoda iz njihovog asortimana direktno pomažete razvoju Kluba.

Ponosno predstavljamo neke od partnera i sponzora Kluba!

Turkish Airlines

Generalni sponzor Fudbalskog kluba Sarajevo proteklih pet godina je turska aviokompanija Turkish Airlines.

Proteklih godina jedan od ciljeva saradnje bila je pomoć zajednici, te zajedničko učestvovanje u projektima od značaja za društvo. Krajem prošle godine, organizovan je Socijalni dan u kojoj su učestovovali učenici iz Asocijacije srednjoškolaca u BiH. Zadatak je bila pomoć uposlenicima pri organizaciji utakmice na stadionu Asim Ferhatović Hase. Sav prikupljeni novac od dnevnica učenika proslijeđen je u fond Asocijacije srednjoškolaca za buduće projekte.

U proteklim godinama pomoć kompanije Turkish Airlines bila je velika - odlazak na evropske utakmice i pripreme realizovan je isključivo u saradnji sa aviokompanijom.

Nike

Od sezone 2016/17 selekcije FK Sarajevo nastupaju u opremi svjetski poznatog proizvođača, kompanije Nike.

Prva garnitura dresova je u bordo boji, a druge dvije u bijeloj i crnoj. Sve garniture dresova i ostale opreme u prodaji su u BORDO Fan Shopu.

Lutrija BH

Sve zajedničke aktivnosti usmjerene su prema navijačima - na svakoj domaćoj utakmici organizuju se interaktivne igre na terenu na poluvremenu.

Ukoliko ispune zadatak, navijači dobiju vrijedne nagrade - novčana sredstva na elektronskom računu, dresove, šalove, te ulaznice za domaće utakmice FK Sarajevo.

Telemach

Kompanija Telemach važi za lidera na tržištu pružanja usluga digitalne i analogne kablovske televizije, te interneta u Bosni i Hercegovini. Dugogodišnji partner kluba zadužen je za tehničku podršku na stadionu, u TC Butmir i zgradi kluba kada je riječ o digitalnim uslugama.

Krajem prošle godine organizovana su redovna druženja prvotimaca Bordo kluba u okviru Telemach kutka.

Hifa Petrol

Domaća kompanija Hifa Petrol predstavlja najuspješniju naftnu kompaniju u Bosni i Hercegovini, trenutno posjeduje 41 benzinsku pumpu širom Bosne i Hercegovine te 5 naftnih i 3 plinska terminala.

Tokom višegodišnje saradnje kompanije i FK Sarajevo nagrađen je veliki broj navijača kroz različite aktivacije i nagradne igre.

Optika Salihbegović

Zajedničkim snagama u godinama koje su iza nas realizovan je veliki broj projekata. Svakog mjeseca tokom sezone, održava se izbor igrača mjeseca.

U anketi članovi kluba glasaju za igrača koji je u proteklom mjesecu bio najbolji, a onog sa najviše glasova Optika nagrađuje naočalama po izboru. Pored igrača, metodom slučajnog odabira nagrađuje se i jedan navijač koji je učestvovao u anketi, koji zajedno sa igračem preuzima naočale i za sebe.        

MN Media

Za većinu reklama Bordo kluba u gradu zadužena je firma MN Media. MN Media grupacija se u sklopu djelatnosti bavi pružanjem različitih marketinških usluga.

Ekipa MN Medije je u mogućnosti odgovoriti na sve zahtjeve Bordo kluba u iznimno kratkom vremenskom roku, te je neizostavan partner pri svim promotivniim aktivnostima kluba.

Klix

Komunikacija sa navijačima, te pravovremeno informisanje javnosti od iznimnog je značaja za klub. Saveznik u ostvarenju toga je portal Klix koji se nalazi u okviru kompanije Intersoft d.o.o.

Osnovni cilj saradnje je nepristrasno informisanje javnosti o svim aktuelnostima i vijestima vezana Bordo klub. Vijesti možete pratiti na portalu, ali i pomoću aplikacije dostupne za androd i ios uređaje.

New Event

New event  je kompanija koja već šest godina omogućava tehničku podršku, te inovativna rješenja prilagođena svim željama i potrebama kluba.

Tokom proteklih godina kompanija je učestvovala u svim aktivnostima kluba pružajući neophodnu tehničku podršku.

Prošlogodišnja proslava duple krune u bordo okruženju, proslava rođendana u Historijskom muzeju BiH, organizacija druženja sa dugogodišnjim navijačima u My Face-u samo su neke od onih koje su nam ostale u sjećanju.

City Gym

Edukativno sportski centar City Gym predstavlja jedan od najvećih i najmodernijih  centara u Sarajevu.

Ukupne površine od 1.000 metara kvadratnih, centar posjeduje najkvalitetnije sprave, korisnicima nudi specijalizovane nutricionističe i druge programe, a posjeduje i relax zonu.

Kryo terapija predstavlja iznimno važnu stavku u profesionalnoj pripremi igrača, a prvotimci FK Sarajevo redovno je koriste u procesu regeneracije.

Hotel Ibis Styles

Protekle dvije godine hotel Ibis Styles neizostavna je karika u poslovanju FK Sarajevo.

Hotel predstavlja redovno odredište za karantin prvotimaca uoči domaćih utakmica, a moderno opremljene sale idealne su za sastanke.

Amko komerc

Amko Komerc, jedan od najkvalitetnijh maloprodajnih lanaca u BiH, lojalni je prijatelj kluba kroz već nekoliko sezona.

Saradnja je primarno vezano za Akademiju FK Sarajevo, odnosno ishranu omladinca koji borave u kući Akademije.

Franck

Proizvodi iz bogatog asortimana kompanije Franck neizostavni dio su svakog domaćinstva.

Tokom pandemije koronavirusa, u saradnji sa Franckom FK Sarajevo obradovao je veliki broj navijača tokom dvije akcije usmjerene prema članovima.

ASA Osiguranje

Šampion u isplati šteta partner je sa aktuelnim šampionom Bosne i Hercegovine. Zdravlje igrača i uposlenika Fudbalskog kluba Sarajevo prioritet je u svim sferama poslovanja. Domaće osiguravajuće društvo aktivno vodi računa o osiguranju svih uposlenika Kluba već duži vremenski period.

Deratizer

Domaća kompanija Deratizer vjerni je partner Bordo kluba preko šest godina.

Kompanija pruža sanitarno-ekološku i preventivnu zaštiitu, te je zadužena za dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju Olimpijskog stadiona Asim Ferhatović Hase, zgrade Kluba, te Trening centra Butmir.

Henkel

Kompanija Henkel je dugogodišnji partner kluba zadužen za brigu o higijeni.

Kompanija posluje sa svjetski poznatim robnim markama poput Persil, Silan, Schwarzkopf, Taft, Ceresit i Loctite unutar tri poslovne jedinice koje posluju globalno: Adhesive Technologies, Beauty Care i Laundry & Home Care.

Elit Nutrition

Neizostavna karika u pripremi profesionalnog sportiste pored trenažnog procesa je adekvatna suplementacija.

Elitnutrition zadužen je za sve dodatke ishrani prvotimaca u cilju maksimizacije njihovog performansa.

Svi aktivni članovi FK Sarajevo pokazom kartice ostvaruju popust od 10% u Elit Nutrition poslovnicama.

Svjetlostkomerc

Zajedničkim snagama dvije godine za redom organizovana je humanitarna akcija Budi drug, u cilju pomoći učenicima osnovnih škola koji su ugroženog socijalnog stanja.

Pored toga, u saradnji sa pomenutom kompanijom kreirane su brendirane FK Sarajevo sveske koje obraduju svakog mališana i školske obaveze učine lakšim.

IM Semić

Krajem prošle godine Bordo porodici pristupila je i Industrija mesa Semić.

Najkvalitetniji mesni proizvodi na području BiH osnovna su karakteristika ove firme.

Akademci Fudbalskog kluba Sarajevo koji borave u kući Akademije na svakodnevnom jelovniku imaju proizvode ovog sponzora.

Info media Group

Info Media Group, osnovana 2004. godine predstavlja lidera na tržištu BiH u oblasti oglašavanja na reklamnim površinama velikog formata i jedini je provajder usluge oglašavanja na vozilima javnog gradskog prevoza.

Najave predstojećih utakmica, komercijalnih kampanja i drugih aktivnosti od sada će biti komunicirane i na dodatnim pozicijama u gradu.

Spanish market

Spanish market je kompanija koja je prva na tržište BiH lansirala pakovan kroasan sa dugim rokom trajanja. Svi proizvodi se nalaze pod kontrolom Institucija za javno zdravstvo što garantuje kvalitet proizvoda.

U svom portfoliu ima svjetski poznate marke, a u saradnji sa FK Sarajevo kreirana je i brendirana PEZ figurica za sve navijače.

Grand centar

Navijači Bordo kluba od ove godine imaju mogućnost kupovine ulaznica za domaće utakmice i proizvoda iz BORDO Fan Shopa na dodatnom mjestu u gradu - u Grand centru na Ilidži.

U cilju što je moguće lakše kupovine karata i brendiranih proizvoda, zajedničkim snagama osposobljeno je prodajno mjesto u trgovinsko poslovnom centru koji se može pohvaliti sa preko 60 otvorenih poslovnica.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Slobodno vrijeme