Ostanite produktivni dok radite

18.02.2021 09:57:11
Ostanite produktivni dok radite

Prebacite svoju kancelariju u visoku brzinu s ovim snalažljivim višenamjenskim uređajem u boji koji možete pronaći u Veleton-u.

Prebacite svoju kancelariju  u visoku brzinu sa snalažljivim višenamjenskim uređajem u boji koji možete pronaći u Veleton-u. Ispišite svoju prvu stranicu i napravite obostrane ispise brže od konkurencije i brzo skenirajte dokumente. Zaštitite svoj uređaj, podatke i dokumente od pokretanja do isključivanja.

Jednostavno skenirajte datoteke izravno u e-poštu, USB, mrežne mape i oblak pomoću unaprijed učitanih poslovnih aplikacija.

Jednostavno izradite dokumente koji su vam potrebni za neprekidan rad, a istovremeno štedite energiju. Ovim je energetski učinkovitim višenamjenskim uređajem jednostavno upravljati i koristiti ga. Ispišite Microsoft® Word i PowerPoint® dokumente s USB priključka, pomoću velikog zaslona osjetljivog na dodir.

Jednostavno upravljajte zadacima ispisa izravno na MFP-u. Samo dodirnite i pređite prstom po dodirnom zaslonu od 10,9 cm.

Iznesite najbolje iz svog MFP-a. Ispišite više stranica profesionalne kvalitete u boji, koristeći originalne HP tonere s JetIntelligenceom. Računajte na bolje performanse i autentičnu HP kvalitetu s kojom se konkurencija jednostavno ne može mjeriti. Iskoristite maksimum za svoj novac koristeći originalne HP visoke uložne tonere u boji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Štampa i izdavaštvo