RACIONAL d.o.o. - gdje kupac postaje prijatelj!

30.12.2021 12:48:02
Pisači, skeneri, fotoaparati

Za kućnu okolinu, raspon proizvoda se širi na Bubble Jet pisače, skenere, fotoaparate (digitalne), video kamere i kalkulatore.

Racional d.o.o. od svog nastanka 1991. godine do danas, razvio se u respektabilno preduzeće čija je primarna djelatnost prodaja, iznajmljivanje i servisiranje Canon i Konica Minolta i Lexmark  proizvoda.

Canon, Konica Minolta, Lexmark su vodeći proizvođači poslovnih i kućnih proizvoda, kao i digitalnih rješenja za kućnu i uredsku okolinu. Široki raspon uredske opreme uključuje multifunkcijske aparate (kopir / printer / skener / fax) i to crno-bijele i u boji, a zadnjih godina osigurava i kompletna mrežna rješenja, od IT konsaltinga do instalacija.

Za kućnu okolinu, raspon proizvoda se širi na Bubble Jet pisače, skenere, fotoaparate (digitalne), video kamere i kalkulatore.

Kontinuirana obuka osoblja Racional i neprestano unapređenje pružanja usluga korisnicima, rezultiralo je sticanjem prestižnog certifikata ISO 9001-2008!. 

PODIJELI:
TAGOVI: RACIONAL uredska oprema

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Štampa i izdavaštvo