Intea BH: Digitalna i offset štampa

12.09.2022 08:37:40
Intea BH digitalna štampa

Intea BH nudi usluge štampe na razne materijale svih dimenzija do XXL formata.

Intea BH kompanija za digitalnu štampu koja nudi brzu obradu sa kvalitetnim proizvodima i izradom. Prilikom izrade koriste najnoviju tehnologiju štampe i certificirane ekološki prihvatljive materijale.

Intea BH nudi usluge štampe na razne materijale svih dimenzija do XXL formata.

Digitalna štampa je idealna za male tiraže, te se najčešće koristi za štampanje flajera, brošura, ID kartica, razglednica,pozivnica i sl., dok je offset štampa bolja za veće tiraže, ima veću fleksibilnost pri odabiru boja, papira i veća je mogućnost završne grafičke dorade.

Koristi se za štampanje specijalnih vizit karti, kataloga, knjiga, postera, flajera i dr.

Proizvodi Intea BH mogu biti gotovi u vrlo kratkom roku s obzirom da raspolažu kompletnim lancem izrade, od dizajne preko štampe, pa do dorade. Navedeno je ujedno i potvrda da su svake godine rasli investirajući, kako u opremu, tako i u zaposlene koji čine uigrani tim spreman da odgovori vašim zadacima.

Svi materijali su certirifikovani od strane ovlaštenih institucija i zadovoljavaju najstrožije kriterije mjesta primjene. U proizvodnji koriste različite vrste materijala: Samoljepljive, Polipropilene i polietilene, razne vrste folija, PVC i PET.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Štampa i izdavaštvo