Za maksimalnu produktivnost crno-bijelog tiska ne postoji bolje rješenje od novog AccurioPress 6272P

14.12.2022 09:42:04
AccurioPress 6272P konica minolta

Ako trebate maksimalnu produktivnost crno-bijelog tiska, zbog sve kraćih rokova izrade knjiga, brošura ili časopisa, vjerojatno ne postoji bolje rješenje na tržištu od novog AccurioPress 6272P.

Ako trebate maksimalnu produktivnost crno-bijelog tiska, zbog sve kraćih rokova izrade knjiga, brošura ili časopisa, vjerojatno ne postoji bolje rješenje na tržištu od novog AccurioPress 6272P. Najnovije digitalno rješenje u bogatoj obitelji Konica Minolta digitalnih rješenja, lansiran je na tržište u proljeću ove godine, omogućuje tisak vrhunske kvalitete, rad bez zastoja i nenadmašnu produktivnost zahvaljujući dual-engine tehnologiji koja postiže produktivnost od preko 15 000 ispisa na sat.

Vrhunska produktivnost

Zahvaljujući tehnologiji s dva modula za tisak, koji otisak ostavljaju s obje strane medija u isto vrijeme, postiže se maksimalna produktivnost obostranog tiska i omogućeno je precizno i točno podudaranje otiska na obje strane čime se postiže vrhunska proizvodnja. S brzinom do 272 A4 stranica po minuti, jasno je da AccurioPress 6272P predstavlja sam vrh u proizvodnoj klasi crno-bijelih tiskarskih uređaja.

AccurioPress 6272P podržava ispis na širok raspon medija, uključujući premazane i nepremazane papire u gramaturama od 40 do 350 gsm. S maksimalnim ulaznim kapacitetom od 18 000 listova i maksimalnog izlaza s kapacitetom do 18 600 listova s ​​tri ladice velikog kapaciteta, uređaj pruža mogućnost velike naklade, bez zastoja. Uređaj koristi LED ispisne glave pri 1200 x 1200 dpi-a s tehnologijom koja osigurava da su manji fontovi oštri, a polutonovi glatki, stvarajući zapanjujući crno-bijeli tekst i slike.

Kompletan proces

AccurioPress 6272P u punoj konfiguraciji omogućava obavljanje cijelog procesa bilo da je u pitanju samo tisak ili kompleksna završna obrada prema potrebama određenog posla. Tehnologija s dva motora je srce nedavno lansiranog uređaja Konica Minolte. Tandem motor AccurioPress 6272P daljnji je razvoj dobro etabliranog AccurioPress 6136P, gdje su dva motora povezana preko tandem relay jedinice TD-502 kako bi se udvostručile prednosti i postigla maksimalna produktivnost.

Jedinstvena kombinacija omogućuje dvostruku brzinu i dvostruku produktivnost, kao i nesmetan tisak bez uskih grla ili gašenja. Neovisno poravnanje naprijed-natrag i funkcija podešavanja izobličenja osiguravaju točnu dvostranu registraciju. Opcijska jedinica za inteligentnu kontrolu kvalitete IQ-501 održava dosljednu i stabilnu kvalitetu bez kompliciranja. Standardni sustav hlađenja papira omogućuje da se sav tisak odmah obradi izvan mreže nakon ispisa.

Zašto investirati u AccurioPress 6272P?

  • dva neovisna modula za istovremeni obostrani ispis
  • vrlo velika brzina ispisa
  • nenadmašne mogućnosti završne obrade
  • velika mogućnost mjesečne proizvodnje
  • jednostavno upravljanje kompletnim procesom.

Ako trebate maksimalnu produktivnost crno-bijelog tiska na tržištu ne postoji bolje rješenje od novog AccurioPress 6272P! Najnovije digitalno rješenje omogućuje tisak vrhunske kvalitete, rad bez zastoja i nenadmašnu produktivnost zahvaljujući „dual engine” tehnologiji. Više informacija na prodaja@konicaminolta.ba

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Štampa i izdavaštvo