AccurioPrint 850i i 950i

Konica Minolta predstavila nove modele AccurioPrint 850i i 950i za crno-bijeli ispis

13.03.2023 09:13:52
konica minolta accurioPrint 850i accurio print 950i

Konica Minolta lansira AccurioPrint 850i i 950i serije za povećanje učinkovitosti u uredima te korporativnim i komercijalnim okruženjima ispisa

Konica Minolta predstavila nove modele AccurioPrint 850i i 950i za crno-bijeli ispis. Jednostavni za rukovanje i s visokim performansama, novi modeli su namijenjeni za povećanje učinkovitosti u uredima te korporativnim i komercijalnim okruženjima ispisa te pružaju potpunu integraciju s cloud uslugama i tijekovima rada.

U današnjim poduzećima koja se brzo razvijaju, kupci zahtijevaju maksimalnu učinkovitost i visoko automatizirane, učinkovite sustave, kao i najnoviju sigurnosnu tehnologiju kako bi se osiguralo pouzdano i sigurno korisničko okruženje. AccurioPrint 850i i 950i Konica Minolte pružaju sve to.

Postižući razinu izdržljivosti do sada nikad viđenu na multifunkcijskom uređaju (MFP), ova dva modela - ispisuju do 85 stranica odnosno 95 stranica u minuti (do 48 A3 stranica po minuti) - nude izvanrednu stabilnost ispisa zahvaljujući višestrukim poboljšanjima osnovne funkcionalnosti. Bizhub i-Serija nudi naprednu digitalnu povezanost, omogućujući ispis u bilo koje vrijeme s bilo kojeg mjesta, plus snažne mogućnosti završne obrade.

Konica Minolta AccurioPrint 850i/950i modeli zadržavaju Minerva motor i kombiniraju ujedinjene funkcije, operacije i usluge. Ovi modeli su prikladni za niskoprodukcijski ispis i velike uredske prostore, uključujući sektor obrazovanja, vladine ustanove i sektore koji pokrivaju profesionalne usluge, kao i središnje reprografske odjele, kopiraone i komercijalne tiskare.

Ostale značajke Konica Minolta AccurioPrint 850i/950i uključuju:

  • Inovativni medijski senzor koji automatski detektira vrstu i težinu papira, pouzdano primjenjujući točne postavke. Senzor također detektira omotnice, štedeći vrijeme i minimalizirajući intervenciju operatera.
  • Podržava veliki izbor medija (do 300 g/m2).
  • Nova ladica za papir koja omogućuje umetanje papira različitih veličina.
  • Mogućnost izrade gotovih proizvoda za ispis kao što je izrada brošura od 20 listova, klamanje od 100 listova s mogućnošću presavijanja.
  • Rezolucija od 1200x1200 dpi i Simitri HD toner tehnologija.
  • Vrhunski kontroler za ispis s inovativnim zaslonom u boji osjetljiv na dodir.
  • Besprijekorna integracija u tijek rada dokumenata.
  • Poboljšana ekološka učinkovitost i niska potrošnja energije.

Andre Statkus, senior product manager za segment profesionalnog tiska u Konica Minolta Business Solutions Europe, rekao je: "Veliku važnost pridajemo partnerskom pristupu i činjenici da naša rješenja omogućuju korisnicima da razviju svoje poslovanje. Serija Konica Minolta AccurioPrint 850i/950i također je važan korak u pomaganju korisnicima da preispitaju svoje mogućnosti ispisa i povećaju mogućnosti ispisa.

„Jednostavno rukovanje i visokokvalitetna izvedba preduvjeti su za postizanje maksimalne učinkovitosti i obavljanja svih uredskih poslova brzo i bez muke. U isto vrijeme, potpuna integracija s cloud uslugama omogućit će provedbu pravih procesa u pravo vrijeme čime se postiže izgradnja praktičnijih radnih procesa. Najnovija sigurnosna tehnologija i mnoštvo završnih opcija također će pridonijeti privlačnosti ovih naprednih sustava”.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Štampa i izdavaštvo