luksuzne klase

Pakovanja za brendirane proizvode po mjeri

07.10.2023 09:30:33
lerim luksuzne kutije

Tvrde luksuzne kutije

Jedini u BiH!

Kompanija Lerim proizvodi pakovanja za brendirane proizvode po mjeri luksuzne klase.

Lerim kutije se koriste za pakovanje kao što su galanterija, kravate, satovi, nakit, vina i žestoka pića, za vaše elegantne i jedinstvene proizvode. Niz godina Lerim tim radi na razvijanju idealnih rješenja za pakiranja na najvišim razinama koja uključuju sva područja reprezentativnog pakovanja i prezentacije.

Luksuzna ambalaža od visokokvalitetnih materijala

Ovo će vašu ambalažu učiniti jednako umjetničkom i vizualno privlačnom kao i proizvod unutra.

Dugogodišnje iskustvo u radu temelj je realizacije jedinstvenih koncepata pakiranja i prezentacije proizvoda na najvišoj razini. Kombinirajte svoj visokokvalitetan proizvod sa jedinstvenim izgledom i imidžom robne marke na impresivan načina sa našim pakovanjem.

"Vođeni našim motom "Mi pakujemo vaš IDENTITET" istražujemo granice, luksunog pakovanja, proizvoda koji oslikavaju vas i vaš karakter. Mi nudimo ono što drugi ne mogu", poručuju iz kompanije Lerim.

Kompanija Lerim doo Lukavac postoji od 2009. godine i od tada progresivno djeluje kako na domaćem tako i na inostranom tržištu. Prvobitna djelatnost kompanije ogledala se u iznajmljivanju i održavanju printera, kopir aparata i distribuciji tonera, nakon čega se spektar usluga proširio na tekstilnu i štamparsku industriju, te izradu svijetlećih 3D i Light Box reklama, i izradu namjenskih kutija pod motom “mi pkaujemo vaš indentitet”. Danas Lerim doo aktivno posluje sa preko 100 zadovoljnih klijenata širom Bosne i Hercegovine, Balkana i šire.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Štampa i izdavaštvo