Pokloni za zaljubljene!

07.02.2020 07:55:34
Pokloni za zaljubljene!

Right Copy je u nastavku za vas osmislio i kategorisao par prijedloga, bilo da je riječ o poklonu za žensku ili mušku osobu.

Dan zaljubljenih samo što nije stigao, a sa svih strana već nas neko vrijeme obasipaju ideje i prijedlozi što pokloniti svojim bližnjima ili kako s partnerima kvalitetno i ugodno provesti ovaj praznik ljubavi.

Valentinovo bi se trebao slaviti svakoga dana u godini, ali činjenica je da smo navikli posebnu pažnju bliskim nam osobama iskazivati upravo u februaru  i malim ili većim znakovima pažnje davati im do znanja koliko nam je stalo do njih.

U moru sadržaja vezanog upravo uz Valentinovo, lako se izgubiti i doći u nedoumicu šta tačno pokloniti nekome, Right Copy je u nastavku  za vas osmislio i kategorisao par prijedloga, bilo da je riječ o poklonu za žensku ili mušku osobu.

U ponudi imaju: foto šolje obične bijele ili magične, foto puzzle, foto kamen, photobook, slike na kanvas platnu, majice sa natpisom ili fotografijom koju Vi izaberete i još mnogo toga...

Posjetite njihovu web stranicu www.rightcopy.ba  i uvjerite se u njihovu idealnu ponudu.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Štampa i izdavaštvo