Već treći mjesec "Da vam Minka nešto kaže" najtraženiji naslov

04.05.2020 13:34:26
Već treći mjesec 'Da vam Minka nešto kaže' najtraženiji naslov

Stvorivši Minku, njenu mamu Omerovcu i brata Sameda, Hazim je stvorio čitavo jedno društvo čija je nacija - čovjek, a religija - JEDNOSTAVNOST.

Knjiga Hazima Hadžića u kojoj je riječ o fiktivnom ženskom liku mlade djevojke po imenu Minka, koji je svojim humorističnim komentarima naše svakodnevice, dostigao planetarnu popularnost sa više od 150.000 pratilaca na društvenim mrežama. "Da vam  Minka nešto kaže" nastavlja tradiciju prvog romana ovoga književnika "Sve dok ne svane" koji je prošle godine, pet mjeseci bio najtraženiji naslov kod naših čitalaca. Stvorivši Minku, njenu mamu Omerovcu i brata Sameda, Hazim je stvorio čitavo jedno društvo čija je nacija - čovjek, a religija - JEDNOSTAVNOST.

Top lista najtraženijih naslova u online knjižari Knjiga.ba u aprilu izgleda ovako:

01. Da vam Minka nešto kaže

02. Sretna žena

03. NTC 1 - IQ deteta briga roditelja, Predškolski uzrast 3-7

04. Pazi kojeg vuka hraniš

05. NTC sistem učenja - Kako stimulisati razvoj inteligencije kroz igru

06. Bukača

07. Romani - Tišine, Derviš i smrt, Tvrđava, Ostrvo, Krug

08. 7 tajni uspjeha

09. Pravilna linija ishrane - Naučite da živite zdravi, vitki i slobodni

10. Male žene, Dobre supruge

Iz Knjiga.ba preporučuju:

Dr Kenan Crnkić - Pazi kojeg vuka hraniš

Knjiga Pazi kojeg Vuka hraniš druga je knjiga ovog iznimno popularnog autora napisana sada već prepoznatljivim stilom koji odiše lakoćom čitanja. Oduševljenje onih koji su je već imali priliku pročitati, kao i veliki broj pozitivnih kritika, komentara i reakcija šire medijske javnosti najbolja su preporuka da i ova knjiga postaje kultni balkanski bestseler.

Knjiga je napisana jednostavnim jezikom, prepuna je pozitivnih i korisnih savjeta koji proizvode specifičan oblik instant motivacije, koji će Vas navesti da je pročitate u jednom dahu, ali i da joj se uvijek iznova sa zadovoljstvom vraćate, pronalazeći uvijek i iznova na njenim stranicama iz različitih uglova, odgovore na najvažnije od svih pitanja.

Alma Taletović - Sretna žena

Knjiga Sretna žena je motivacijski vodič za svaku ženu koja želi da radi na sebi i da živi sretnije. Predstavlja spoj popularne psihologije, nauke i vjere i nastavka se na prethodnu knjigu Sretni ljudi, s tim što aktuelizira tematiku koja čini sastavni život svake žene, te daje konkretne odgovore.

U knjizi se nalaze brojne tehnike samopomoići i primjeri afirmacija kako biste sebi pomogle u prevazilaženju teških stanja i emocija te živjele život bolje i kavlitetnije.

Između ostalog iz online knjižare Knjiga.ba imaju poruku za vas

Zbog najnovijih odluka i mjera za suzbijanje širenja korona virusa a koje se odnose na ograničavanje kretanja i okupljanje, sve on-line narudžbe imat će produženi rok isporuke. Kupci čije narudže budu spremne za slanje biće obaviješteni putem e-maila. Hvala na razumijevanju i strpljenju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Štampa i izdavaštvo