Sve vrste prozorske grafike u ponudi AVA Star Kakanj

21.08.2020 08:56:41
Sve vrste prozorske grafike u ponudi AVA Star Kakanj

Prozorska grafika pruža mogućnost za izvrstan dizajn, dekoraciju, osigurava privatnost od pogleda izvana.

Prozorska grafika pruža mogućnost za izvrstan dizajn, dekoraciju, osigurava privatnost od pogleda izvana.

Ono što je manje poznato prozorske grafike osim navedenih svojstava pružaju i dodatnu sigurnost je sprječavaju osipanje stakla pri udarcima. Neovisno dali trebate povećati svoj privatnost posebice ako imate ured u izlogu, dekorirati vaš izlog i privući kupce s nekim interesantnim dizajnom ili porukom naša prozorska grafika je atraktivno riješenje za vas.

Prozorska grafika se može lijepiti preko cijele staklene površine ili parcijalno u raznim oblicima ili slovima na primjer. Ono što vam prozorska grafika omogućava je da onemogućuje poglede unutra dok vi vidite prema vani. Također prozorska grafika se koristi i za oslikavanje vozila.

Postoji nekoliko varijacija kada je u pitanju prozorska grafika, a to su:

  • One way vision
  • Djelimično zatvaranje prozora prozora i izloga
  • Potpuno zatvaranje prozora i izloga
  • Zamagljivanje prozora i izloga
  • Zatamljivanje prozora i izloga

Prozorska grafika ( One way vision ) služi za zatvaranje staklenih površina s vanjske strane digitalno štampanim reklamama. Ona omogućuje da se gledano izvana (iz svjetlijeg prostora u tamniji) vidi samo reklama odnosno print i ne vidi se u prostor, dok se iz nešto tamnije unutrašnjosti prema van vidi normalno kao da ničeg nema na staklu.

Djelimično ili potpuno zatvaranje izgloga ili prozora koristi se u uslovima gdje klijent želi potpuno ili djelimično da blokira poglede, kako izvana, tako i iznutra. Ova metoda pogidnija je za izloge na kojima želite detaljan i visokokvalitetan otisak vaše reklame.

Zamagljivanje i zatamljivanje prozora ili izloga radi se isključivo fabričkim folijama. U tu kategoriju spadaju pjeskarene te mraz folije, kao i folije za zatamljivanje, te folije koje daju efekat ogledala. Dosta puno se primjenjuju u objektima gdje su pregrade između kancelarija staklene, te se njima osigurava privatnost u samim kancelarijama. Također koriste se i u auto industriji.

Kontaktirajte AVA Star Kakanj za cijene montaže i ispisa prozorske grafike.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Štampa i izdavaštvo