Vitapur Memosilver nadmadrac - priuštite kičmi prirodan položaj

20.04.2022 09:30:56
vitapur memosilver nadmadrac

Vitapur MemoSilver nadmadraci u trenu mijenjaju baš svaku površinu u krevet iz snova.

Koristite MemoSilver nadmadrac na bilo kojem starom madracu, na neudobnom kauču ili na tvrdom tlu tokom kampovanja. MemoSilver nadmadraci u trenu mijenjaju baš svaku površinu u krevet iz snova.

Više od 500.000+ zadovoljnih korisnika

Nadmadrac MemoSilver 5+2 Memory je kombinacija obične i memorijske pjene, visok 7 cm i daje dodatnu mekoću i udobnost vašem madracu, produžava mu vijek trajanja i osigurava da se ujutro budite odmorni i naspavani. 5 cm visoko ortopedsko jezgro izrađeno od visokoelastične poliuretanske pjene savršeno se prilagođava tijelu i pruža mu kvalitetan odmor. Za dodatnu udobnost hladno presovanoj pjeni du dodata 2 cm memorijske pjene koja se potpuo prilagođava obliku i težini tijela. Navlaka nadmadraca je obogaćena ionima srebra, skida se i periva je na 30 °C.

Nadmadrac MemoSilver 5+2 Memory

  • Idealna srednja tvrdoća za sve tjelesne težine.
  • San iz snova na boku, na leđima ili na stomaku.
  • Izuzetno prozračan za suh i ugodno svjež san.
  • Siguran povrat & zamjena, ukoliko ti proizvod ne odgovara.
  • 1 000,000+ zadovoljnih kupaca
 

Koristi MemoSilver nadmadrac 👉 vtpr.me/bfb na bilo kojem starom madracu, na neudobnom kauču ili na tvrdom tlu tokom kampovanja. Naši nadmadraci u trenu mijenjaju baš svaku površinu u krevet iz snova 🛌. ✅ Idealna srednja tvrdoća za sve tjelesne težine. ✅ San iz snova na boku, na leđima ili na stomaku. ✅ Izuzetno prozračan za suh i ugodno svjež san. ✅ Siguran povrat & zamjena, ukoliko ti proizvod ne odgovara. ⭐️ 1 000,000+ zadovoljnih kupaca 📦 Brza i besplatna dostava Posjeti najbližu Vitapur trgovinu 🏪, kupuj online 🖱️ ili nazovi 📞 033 975 998 i rado ćemo ti pomoći.

Posted by Vitapur Bosna i Hercegovina on Tuesday, April 19, 2022

Zaštitite madrac i produžite mu vijek trajanja

S nadmadracem MemoSilver 5 + 2 spavanje će vam biti ugodnije, a vašem madracu produžit će vijek trajanja. Madrac će zaštititi od prašine i drugih prljavština, čineći ga čistim, svježim i korisnim duže vrijeme. Nadmadrac također nudi rješenje za starije madrace koji više ne pružaju optimalnu potporu vašem tijelu.

Višenamjenska mogućnost upotrebe

Nadmadrac možete koristiti i kao pomoćni ležaj kada kod vas prespavaju prijatelji i rodbina. S nadmadracem uljepšat ćete sebi bilo koje putovanje ili kampovanje, ugodno i udobno ćete se naspavati. Koristan je i kao prostirka za vježbanje, a djeca je mogu koristiti i kao mekanu podlogu za igranje. Zahvaljujući donjem dijelu koji je od protukliznog materijala nadmadrac će u potpunosti prijanjati podlozi.

Ortopedska jezgra + 2 cm memorijske pjene

Jezgra nadmadraca izrađena je od visokoelastične hladno presovane pjene od 5 cm, pružajući vam udobnost koja vam je potrebna nakon napornog dana. Dodatnih 2 cm memorijske pjene savršeno se prilagođava obliku i težini tijela zahvaljujući jedinstvenoj strukturi, a odmor čini još ugodnijim. Što udobnije spavamo i manje se budimo, dobivamo sjajno rješenje za sve koji se često bude noću zbog svog položaja spavanja.

Brza i besplatna dostava

Posjetite najbližu Vitapur trgovinu, kupujte online ili nazovi 033 975 998 i rado će vam pomoći.

PODIJELI:
TAGOVI: memosilver nadmadrac vitapur

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Tekstil i aksesoari