Tekstil i aksesoari

Do uspjeha, ne zavrćeš ljude nego rukave! (Foto)

​Proizvodnja Ateksa firme Alatuša d.o.o. Velika Kladuša se bazira na proizvodnji lake i teške konfekcije.

23.09.2022 07:53:24 / Izvor: Akta.ba

Proizvodnja Ateksa firme Alatuša d.o.o. Velika Kladuša se bazira na proizvodnji lake i teške konfekcije. U početku svoje proizvodnje akcenat je stavljen na proizvodnju HTZ opreme od visoko kvalitetnih repromaterijala od renomiranih svjetskih proizvođača.

U Ateks-u različiti privredni subjekti mogu pronaći HTZ opremu za svoje radnike kao što su radnici iz oblasti građevine, šumarstva pa do medicinskih i ugostiteljskih radnika.

Pored standardnih veličina nude i odjeću po mjeri. Izrada odjeće se radi sa puno pažnje kako bi se radnici osjećali udobno i ugodno u njoj.

Pored programa HTZ opreme nude i dio modne konfekcije za svakodnevnu upotrebu kao što su hlače, trenerke, košulje, jakne i slično.

U proizvodnji moći će te pronaći i program za kućanstvo kao što su kuhinjske krpe, posteljina, stoljnjaci, peškiri i slično.

Pogon Ateks-a je opremljen vrhunskom opremom što omogućuje izradu proizvoda sa visokom stopom preciznosti.

Oprema predstavlja spoj mehaničkog i digitalnog doba i kao takva omogućuje proizvodnju radne i modne odjeće kako bi u konačnici, vaš proizvod dobili potpuno kreiran, prema vašoj zamisli!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Tekstil i aksesoari