Jesen je tu a sa njom i Annoa nova PROMOTIVNA AKCIJA radnih prsluka DRIVER S1st (Foto)

01.10.2022 08:23:55
Annoa radni prsluk i radna bluza
OTVORI GALERIJU

Radni prsluk DRIVER S1 black i DRIVER S1st dark blue

Radni prsluk DRIVER S1 black i DRIVER S1st dark blue

  • Vanjski materijal: štepani keper 190 g/m2, sastava 80% poliester - 20% pamuk
  • Podstava: 100% poliester
  • Utopljenje - ispuna: 180 g/m2,100% poliester
  • Kopčanje prsluka je sa skrivenim kvalitetnim zipper mehanizmom uz preklop sa kopčanjem na drikere, kao dodatna zaštita od prodora hladnoće.
  • Visoka kragna za veću zaštitu od vjetra i hladnoće.
  • Produžen leđni dio za dodatnu zaštitu pri sagetom požaju.
  • Prsluk se udobno prilagođava tijelu čak i tokom fizičke aktivnosti.
  • Podesiva širina pojasa prsluka sa dodatnom gumom.

Veliki broj praktičnih i prostranih multifunkcionalnih džepova koji su namjenski konstruisani za sigurno odlaganje ličnih stvari: 2 donja prostrana džepa sa preklopom i zatvaranjem na čičak, za sigurno spremanje + 2 otvorena dodatna donja džepa + 2 gornja džepa sa preklopom i zatvaranjem na čičak + 1 dodatni džep na lijevoj strani prsa sa kopčanjem kvalitetnim zipperom za sigurno spremanje ličnih stvari uz ukrasni gumeni dodatak za lakše otvaranje džepa + 1 dodatni unutrašnji džep sa kopčanjem na čičak. Ukupno 8 džepova.

Veličine: S - 3XL Boje: crna i tamnoplava

Pakovanje: kutija 20/1, svaki prsluk posebno upakovan u PVC vrećicu.

Inovativna, multifunkcionalna, moderna, stilski dizajnirana DYNAMIC S1 radna bluza

Letak važi od 26.09. - 31.10.2022. ili do isteka zalihe.

Udobnost, izdržljivost - osnovne karakteristike NOVOG modela.

Maksimalna funkcionalnost uz mnogobrojne praktične i prostrane multifunkcionalne džepove koji su namjenski konstruisani za sigurno odlaganje alata i ličnih stvari: 2 donja prostrana džepa + 2 gornja prostrana džepa sa preklopom i zatvaranjem na čičak uz dodatke u kontrastnoj fluo-zelenoj boji za veću uočljivost i moderniji dizajn + 1 dodatni džep na lijevoj strani prsa sa kopčanjem kvalitetnim zipperom za sigurno spremanje ličnih stvari + 1 mali džep na lijevom rukavu sa tri pregrade za olovke. Ukupno 6 džepova.

Kopčanje bluze je sa skrivenim kvalitetnim patent zatvaračem - zipperom, uz preklop sa kopčanjem na čičak trake i visokom kragnom kao dodatna zaštita od vjetra i hladnoće.

Konstrukcija bluza je takva da ne ograničava pokrete i da se ugodno prilagođava tijelu i tokom fizičke aktivnosti.

Podesiva manžetna oko zglobova, kao i podesiva širina pojasa bluze sa dodatna dva metalna drikera.

Mnogobrojni reflektirajući elementi cijelom dužinom preklopnog kopčanja, na leđima i ramenima imaju ulogu bolje uočijivosti u uslovima smanjene vidljivosti, kao i u noćnim uslovima rada, a ujedno bluzu čine elegantnijom i modernijom.

Ojačan ja sigurnosnim ringlicama u uočljivoj fluo-zelenoj kontrastnoj boji na svim ključnim tačkama koje su pod opterećenjem, dodatno povećavaju izdržljivost i dugotrajnost hlača.

Osnovni materijal crni keper odličnog sastava koji sprečava skupljanje i garantuje dugotrajnost i postojanost boje, sastav 65% poliester - 35% pamuk, 245 g/m2 u kombinaciji sa keper platnom tamnosive ili tamnoplave boje istog sastava, težine 240 g/m2 i fluo-zelenim Oxford* detaljima.

Boja: cmo/tamnosiva sa fluo-zelenim detaljima, cmo/tamnoptava sa fluo-zelenim detaljima uz dodatak visoko reflektujućih elemenata.

Veličine: 46-62

ZATRAŽITE VAŠU PROMOTIVNU AKCIJU OD ANNOA D.O.O. TUZLA PRODAVCA

Besplatna dostava u roku 24/48 sati na cijeloj teritoriji BiH uz minimalnu narudžbu od 250,00 KM Pošaljite upit na: info@annoa.ba ili fax: 035/216-494 ili kontaktirajte komercijalistu na terenu.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Tekstil i aksesoari