Jednokratni peškiri

JackT automati pogodni su za teretane, sportske dvorane, bazene, wellnes centre i solarijume

09.01.2023 09:53:13
The Towels automati 

JackT aparati pogodni su za teretane, sportske dvorane, bazene, wellnes centre i solarijume i u zavisnosti od namjene nude različit tip dizajna.

The Towels automati 

01

Proizvodnja i distribucija towels automata

02

The Towels krpa

Distribucija univerzalnih krpa za brisanje, sušenje i poliranje

03

Montaža i servis

The Towels vrši usluge montiranja i servisiranja proizvoda

04

Branding

The Towels vrši usluge branding-a svojih proizvoda

Svi oni koji svoje slobodno vrijeme koriste za odlazak u Fitness centre, dvorane ili bazene, znaju kakav problem im zadaje nošenje, pranje i sušenje peškira.

JackT automati iz repertoara The Towels automata, za prodaju peškira nude jedinstven sistem prodaje jednokratnih peškira, čime prodavci više ne brinu o pranju, sušenju ili eventualno krađi ručnika, dok kupac ručnika više ne mora uzalud da troši slobodno vrijeme na odražavanje istih.

JackT aparati pogodni su za teretane, sportske dvorane, bazene, wellnes centre i solarijume i u zavisnosti od namjene nude različit tip dizajna.

The Towels u skladu sa društvenom odgovornošću, sveukupnom zadovoljavanju potreba potrošača održavanja te očuvanja univerzalnih higijenskih principa, kao start-up firma nudi inovativna rješenja za sve tipove potrošača.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Tekstil i aksesoari