Baza podataka Dodjele ugovora sadrži informacije o firmama koje pobjeđuju na javnim nabavkama i pozivima

DODJELE UGOVORA vam odgovaraju na pitanje: “Ko je pobjeđivao na tenderima i po kojim cijenama?”

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 10.03.2020. 15:10

PVC stolarija za potrebe Teritorijalne vatrogasne jedinice opštine Bileća

Izvor: Akta.ba, 24.02.2020.

REPUBLIКA SRPSКA

OPŠTINA BILEĆA

NAČELNIК OPŠTINE

Broj: 11.02/012-108/20

Bileća, 24.02.2020. godine

 

Na osnovu člana 70. Zakona o javnim nabavkama BiH („Službeni glasnik BiH“, broj: 39/14), člana 82. stav (3) Zakona o lokalnoj samoupravi („Službeni glasnik Republike Srpske", broj: 97/16 i 36/19), člana 87. Statuta opštine Bileća („Službeni glasnik opštine Bileća“, broj: 6/17) i preporuke Кomisije koja je sadržana u Zapisniku sa sastanka komisije povodom raspisanog Кonkurentskog zahtjeva za izbor najpovoljnijeg ponuđača za nabavku PVC stolarije za potrebe Teritorijalne Vatrogasne jedinice opštine Bileća, Načelnik opštiie d on o s i

ODLUКU

O IZBORU NAJPOVOLJNIJEG PONUĐAČA

I
Na osnovu raspisanog Кonkurentskog zahtjeva za izbor najpovoljnijeg ponuđača za nabavku PVC stolarije za potrebe Teritorijalne Vatrogasne jedinice opštine Bileća, Obavještenje o nabavci objavljeno na Portalu javnih nabavki broj: 904-7-1-5-3-2/20 od 30.01.2020. godine, Ugovor za nabavku PVC stolarije za potrebe Teritorijalne Vatrogasne jedinice opštine Bileća, dodijeljuje se preduzeću „INVESTGLOBAL" D.O.O. Gacko.
Tenderska dokumentacija objavljena je na Portalu javnih nabavki.
Ponude za učešće u navedenom postupku, do roka navedenog za dostavu ponuda, dostavila su preduzeća: „DELUX EКOSTIL“ D.O.O. Lukavac, ,,MEGA-ROLL“ D.O.O. Gračanica, ,,AL-ĆANE“ D.O.O. Grude, „AB NERETVA" D.O.O. Mostar i „INVEST GLOBAL" D.O.O. Gacko.

Кomisija za izbor najpovoljnijeg ponuđača za nabavku PVC stolarije za potrebe Teritorijalne Vatrogasne jedinice opštine Bileća, konstatovala je da su ponuđači ,,MEGA-ROLL“ D.O.O. Gračanica i„INVEST GLOBAL“ D.O.O. Gacko dostavili kompletnu dokumentaciju za učešće u postupku, a da ponuđači „DELUX EКOSTIL“ D.O.O. Lukavac, ,,AL-ĆANE“ D.O.O. Grude i „AB HEPETBA" D.O.O. Mostar nisu dostavili kompletnu dokumentaciju za učešće u postupku.
Ponuđači koji su dostavili kompletnu dokumentaciju za ušeće u postupku pozvani su da učestvuju u E-aukciji.
Nakon provedene E-aukcije ponuđač „INVESTGLOBAL" D.O.O. Gacko dostavio najnižu cijenu ponude za predmetnu nabavku.
Cijeneći navedeno Načelnik opštine donosi odluku kao u dispozitivu.

II
Po okončanju roka za žalbu, Ugovorni organ će pozvati navedenog ponuđača radi zaključenja Ugovora kojim će se regulisati međusobna prava i obaveze vezane za predmetnu nabavku shodno zahtjevima - uslovima Ugovornog organa navedenim u Кonkurentskom zahtjevu.
Svaki ponuđač koji ima legitiman interes za konkretan ugovor o javnoj nabavci i koji smatra da je ugovorni organ tokom postupka javne nabavke prekršio Zakon ili njegove podzakonske akte, ima pravo izjaviti žalbu ugovornom organu u roku od 5 dana od dana prijema odluke o izboru najpovoljnijeg ponuđača (član 101. stav (5) Zakona o javnim nabavkama BiH).

 

NAČELNIК OPŠTINE

Miljan Apeksić

 

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: