Baza podataka Dodjele ugovora sadrži informacije o firmama koje pobjeđuju na javnim nabavkama i pozivima

DODJELE UGOVORA vam odgovaraju na pitanje: “Ko je pobjeđivao na tenderima i po kojim cijenama?”

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 03.12.2020. 09:48

Serveri za potrebe Federalnog zavoda za statistiku

Izvor: Akta.ba, 02.09.2020.

Bosna i Hercegovina 

FEDERACIJA BOSNE I HERCEGOVINE 

FEDERALNI ZAVOD ZA STATISTIKU

SARAJEVO

 

Broj: 01-11-3-642-4/20

Datum: 02.09.2020.

 

Na osnovu člana 70. i čl. 89. Zakona o javnim nabavkama („Službeni glasnik BiH" broj 39/14), direktor Federalnog zavoda za statistiku, na prijedlog Komisije za javne nabavke, donosi

 

ODLUKU 

O IZBORU NAJPOVOLJNIJEG PONUĐAČA

 

I

Najpovoljnijim ponuđačem po provedenom konkurentskom postupku za izbor najpovoljnijeg ponuđača za nabavku servera za potrebe Federalnog zavoda za statistiku a po obavještenju o nabavci broj 419-7-1-27-3-7/20 objavljenom na portalu javnih nabavki dana 13.08.2020.godine, proglašava se ponuđač Emerging Markets Consultants d.o.o.

 

Obrazloženje

Nakon upućivanja poziva za dostavu ponuda za nabavku servera za potrebe Federalnog zavoda za statistiku putem konkurentskog postupka i objavljivanja obavještenja o nabavci na portalu javnih nabavki, trideset zainteresiranih ponuđača je preuzelo tendersku dokumentaciju, dok je jedan ponuđač dostavio ponudu.

Komisija je utvrdila da je ponuda blagovremena, kao i da ispunjavaju kvalifikacione uslove propisane tenderskom dokumentacijom, kao i uslove propisane tehničkom specifikacijom.

Kako ponuda ponuđača Emerging Markets Consultants d.o.o. ispunjava sve uslove propisane tehničkom specifikacijom, komisija je predložila direktoru da ugovor o nabavci servera za potrebe Federalnog zavoda za statistiku, dodijeli ponuđaču Emerging Markets Consultants d.o.o..

Uzimajući u obzir gore navedeno odlučeno kao u dispozitivu.

 

Pravna pouka: Protiv ove odluke je dozvoljena žalba. Žalba se izjavljuje Uredu za razmatranje žalbi, a podnosi se Federalnom zavodu za statistiku, u roku od 5 dana od dana prijema ove Odluke.

 

 

DOSTAVITI:

1. Ponuđaču

2. Odsjeku za pravne, kadrovske i opće poslove 

3. a/a

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: