Baza podataka Dodjele ugovora sadrži informacije o firmama koje pobjeđuju na javnim nabavkama i pozivima

DODJELE UGOVORA vam odgovaraju na pitanje: “Ko je pobjeđivao na tenderima i po kojim cijenama?”

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 06.10.2021. 15:51

Termo rolne

Izvor: Akta.ba, 13.05.2021.

Broj:  2249-01/21

Banja Luka, 13.05.2021. godine

 

Na osnovu člana 70.  Zakona o javnim nabavkama BiH ( „Službeni glasnik BiH“br. 39/14) i člana 15  Pravilnika o javnim nabavkama roba, usluga i radova u Lutriji RS a.d. Banja Luka, a u skladu sa članom 10 Statuta Lutrije RS a.d. Banja Luka, nakon provedenog postupka javne nabavke putem konkurentskog zahtjeva, po obavještenju o nabavci br. 662-7-1-35-3-9/21,  upućenog ponuđačima 23.04.2021. godine i istovremeno objavljenog na veb portalu javnih nabavki, za sukcesivnu nabavku termo rolni za potrebe Lutrije RS a.d. Banja Luka, Direktor Lutrije RS a.d. Banja Luka donosi

 

O D L U К U

o izboru najpovoljnijeg ponuđača

 

 

Član 1.

Najpovoljniji ponuđač u postupku javne nabavke po obavještenju o nabavci br. 662-7-1-35-3-9/21, objavljenom na portalu javnih nabavki 23.04.2021. godine, za sukcesivnu nabavku termo rolni za potrebe Lutrije RS a.d. Banja Luka  je preduzeće „MBS-ROLL“  d.o.o.  Banja Luka

 

Član 2.

Zadužuje se Sektor opštih, pravnih i kadrovskih poslova da sprovede proceduru nabavke do kraja, te zaključi ugovor za nabavku konkretne usluge sa ponuđačem iz člana 1. ove Odluke.

 

Član 3.

Odluka stupa na snagu danom donošenja.

 

Obrazloženje

Lutrija RS a.d. Banja Luka, kao ugovorni organ,  je pokrenula postupak javne nabavke putem konkurentskog zahtjeva, za sukcesivnu nabavku termo rolni za potrebe Lutrije RS a.d. Banja Luka .

Osnov za pokretanje postupka javne nabavke putem konkurentskog zahtjeva, ugovorni organ vidi u članu 87. stav 2. Zakona o javnim nabavkama BiH iz razloga jer je procjenjena vrijednost nabavke manja od iznosa od 50.000,00 КM.

Кriterij za dodjelu ugovora je ekonomski najpovoljnija ponuda.

Poziv za dostavljanje ponuda upućen je 23.04.2021. godine na tri adrese ponuđača i istovremeno je objavljeno obavještenje o nabavci br. 662-7-1-35-3-9/21 na portalu javnih nabavki.

U terminu ostavljenom za prijem ponuda, pristigle su dvije ( 2 )  ponude.

Javno otvaranje ponuda održano je 11.05.2021. godine.

Nakon javnog otvaranja ponuda,Кomisija za nabavku je pristupila ocjenjivanju prispjelih ponuda.

Кomisija za nabavke je ustanovila da ponude oba ponuđača ispunjavaju sve formalne uslove predviđene Zakonom o javnim nabavkama i uslove koje je postavio ugovorni organ, što znači da su oba ponuđača kvalifikovana za dodjelu ugovora.

Кomisija je izvršila ocjenu kvalifikovanih ponuda i sačinila zapisnik o ocjeni ponuda za nabavku konkretnih roba, u kojem je predložila da se ugovor dodjeli  ponuđaču „MBS-ROLL“  d.o.o.  Banja Luka iz razloga jer je taj ponuđač ponudio ekonomski najpovoljniju ponudu.

Ugovorni organ je prihvatio preporuku Кomisije, te na osnovu gore navedenog odlučeno je kao u dispozitivu ove Odluke.

 

Pouka o pravnom lijeku

Ukoliko smatrate da su prilikom postupka javne nabavke povrijeđene odredbe Zakona o javnim nabavkama  (  „Službeni glasnik BiH“ br. 39/14 ), možete izjaviti žalbu u skladu sa  članom 101 Zakona o javnim nabavkama BiH. Žalba se izjavljije ugovornom organu u pisanoj formi direktno ili putem preporučene pošiljke u dovoljnom broju primjeraka (ne manje od tri ).

 

Direktor

Rajko Radovanović

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: