Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 05.04.2022. 10:45

Poziv za stručno osposobljavanje i provjeru znanja stručnog osoblja na poslovima homologacije vozila (Licenca za rad)

Izvor: Dnevni Avaz, 05.04.2022.

Administrativno tijelo u sastavu: Centar motor d.o.o. Široki Brijeg, kao nositelj Konzorcija za obavljanje poslova u oblasti homologacije vozila, dijelova uređaja i opreme vozila, zajedno sa Konzortima: Centar za automobilsko inženjerstvo d.o.o. Banja Luka, Informacioni Inžinjering Sirius 2010 d.o.o. Banja Luka i Centar za cestovni promet d.o.o. Sarajevo, objavljuje

 

POZIV

za stručno osposobljavanje i provjeru znanja stručnog osoblja na poslovima homologacije vozila (Licenca za rad)

 

Administrativno tijelo za obavljanje poslova homologacije vozila, dijelova, uređaja i opreme vozila u BiH organizira prvi ciklus stručnog osposobljavanja osoblja

koje radi na poslovima homologacije, te poziva tehničke servise za poslove homologacije za prijavu kandidata, s tim da na osobni zahtjev stručnom osposobljavanju mogu prisustvovati i kandidati izvan mreže ovlaštenih tehničkih servisa.

Stručno osposobljavanje će se održati u Sarajevu, Banja Luci i Mostaru, i to u sljedećim terminima:

-              Sarajevo, 20.04.2022. i 21.04.2022. godine;

-              Banja Luka, 26.04.2022. i 27.04.2022. godine;

-              Mostar, 28.04.2022. i 29.04.2022. godine.

Za svakog kandidata je potrebno popuniti i dostaviti prijavu, koju možete preuzeti na internetskim stranicama www.homologacija.gov.ba ili na www.centar-motor.com.

Prijava se dostavlja na e-mail: homologacija@centar-motor.com, a originalnu prijavu skupa s popratnom dokumentacijom kandidati trebaju donijeti na prvi dan stručnog osposobljavanja.

Provjera znanja stručnosti osoblja iz gore navedenog stručnog osposobljavanja će se održati u sljedećim terminima:

-              Sarajevo, dana 04.05.2022. godine;

-              Banja Luka, dana 05.05.2022. godine;

-              Mostar, dana 06.05.2022. godine.

Svi prijavljeni kandidati za stručno osposobljavanje i provjeru znanja stručnog osoblja na poslovima homologacije vozila će biti pravovremeno obaviješteni o rasporedu i adresi u naprijed navedenim gradovima i vremenskom rasporedu stučnog osposobljavanja iz ovog Poziva, pri tome vodeći računa o njihovim radnim obavezama.

Svi prijavljeni kandidati za stručno osposobljavanje i provjeru znanja stručnog osoblja na poslovima homologacije vozila će dobiti besplatno potrebnu literaturu i sve troškove navedenog osposobljavanja i licenci snosi Konzorcij.

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti na adresu Nositelja Konzorcija: "Centar motor" d.o.o Široki Brijeg, Trnska cesta 197a

ili na tefefon 039 702 950; 039 702 951 e-mail: info@centar-motor.com www.homologacija.gov.ba www.centar-motor.com

 

 

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: