Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 05.07.2022. 09:09

Javni poziv za izbor najljepše bašte/balkona na području grada Visoko

Izvor: Akta.ba, 01.07.2022.

Svim zainteresovanim građanima grada Visoko, na osnovu Programa ulaganja sredstava iz Fonda za zaštitu okoline Ze-Do kantona na području grada Visoko za 2022. godinu, Budžeta Grada Visoko za 2022. godinu i Odluke o izvršenju Budžeta Grada Visoko za 2022. godinu, Grad Visoko putem Službe za infrastrukturu, ekologiju, komunalne i inspekcijske poslove oglašava i upućuje

 

JAVNI POZIV

za izbor najljepše bašte/balkona na području grada Visoko

 

Pozivaju se svi zainteresovani građani da uzmu učešće u izboru najljepše bašte/balkona na području grada Visoko za 2022. godinu.

 

Svi zainteresovani se mogu prijaviti na e-mail adresu ler@visoko.gov.ba ili lično u Centru za pružanje usluga građanima u Gradskoj upravi Visoko najkasnije do 08.07.2022. godine.

 

Prijava treba sadržavati ime i prezime, adresu i kontakt telefon kandidata.

 

Grad Visoko će imenovati Komisiju koja će izvršiti obilazak prijavljenih bašta/balkona kandidata u saradnji sa JU “Centar za kulturu, sport i informisanje” Visoko, te proglasiti najuspješnije i dodijeliti prigodne nagrade i poklone.

 

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: