Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 23.01.2023. 10:32

(izmjena) Javni poziv za učešće u programu tehničke podrške i dodjele bespovratnih sredstava u okviru mjere podrške investicijama u svrhu unapređenja zaštite i sigurnosti na radu (uključujući mjere zaštite od COVID-19) u sektoru poljoprivrede u BiH - EU4BusinessRecovery

Izvor: Akta.ba, 20.01.2023.

AŽURIRAN JAVNI POZIV ZA UNAPRIJEĐENJE ZAŠTITE I SIGURNOSTI NA RADU (UKLJUČUJUĆI COVID – 19) KOD POSLOVNIH SUBJEKATA U SEKTORU POLJOPRIVREDE

20. siječnja 2023.

 

Obavještavaju se svi zainteresirani da je 13. siječnja 2023. godine ažuriran Javni poziv za podršku investicijama u svrhu unaprijeđenja zaštite i sigurnosti na radu (uključujući i Covid – 19) kod poslovnih subjekata u sektoru poljoprivrede.

 

 

Korekcije se odnose na sljedeće:

 

Točka 4.1. Ocjena koncepta projekta (sažetka projekta)

Podnositelji prijave koji budu ocijenjeni pozitivno, a nakon izvršene verifikacijske posjete, ulaze u program tehničke pomoći. Nakon izvršene verifikacijske posjete, bit će objavljena preliminarna lista, na koju će biti moguće uložiti žalbu u slučaju da je prijava odbijena. 

 

Se mijenja u:

 

Podnositelji prijave koji budu ocijenjeni pozitivno, ulaze u program tehničke pomoći. Nakon završenog prvog koraka ocjene pristiglih prijava, bit će objavljena preliminarna lista, na koju će biti moguće uložiti žalbu u slučaju da je prijava odbijena. 

 

U zadnjem pasusu također dodan je segment koji se odnosi na: 

 

Projekt zadržava pravo verifikacije dostavljenih podatka potencijalnih korisnika financijske podrške putem terenske posjete.

 

Više informacija o Smjernicama za podnositelje prijave, kao i o Javnom pozivu možete pronaći na web stranici projekta EU4BusinessRecovery.

Izvor: eu4business.ba

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: