Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 28.03.2023. 15:11

Javni poziv za uvid u Glavni projekat kanalizacione mreže u MZ Barevo

Izvor: Akta.ba, 28.03.2023.

Javni poziv za uvid u Glavni projekat kanalizacione mreže u MZ Barevo

 

Na osnovu člana 66. Zakona o prostornom uređenju („Službene novine SBK/KSB“, broj 11/14) Služba graditeljstva/urbanizma, prostornog uređenja, geodetskih, katastarskih i imovinsko-pravnih poslova raspisuje JAVNI POZIV za uvid u GLAVNI PROJEKAT radi izjašnjenja u postupku izdavanja urbanističke saglasnosti:

 

1. Pozivamo jedinicu lokalne samouprave, kao i vlasnike ili posjednike nekretnine i nositelje drugih stvarnih prava na nekretnini, kao i vlasnike i posjednike i nositelje stvarnih prava na nekretnini koja neposredno graniči ili se nalazi u neposrednoj blizini lokacije na kojoj su predviđeni radovi na izgradnji kanalizacionog sistema u naselju Barevo, općina Jajce, prema predloženoj trasi urađenoj u glavnom projektu, da izvrše uvid u Glavni projekat kanalizacione mreže u MZ Barevo, općina Jajce, za koji je pred ovom Službom pokrenut postupak izdavanja urbanističke saglasnosti, po zahtjevu Općine Jajce, zastupane po Općinskom načelniku.

 

2. Uvid se može izvršiti lično ili putem punomoćnika dana 5.4.2023. godine, srijeda, u periodu od 11:00 do 14:00 sati, u zgradi Općine Jajce (kancelarija br. 47).

 

3. Osobe koje se odazovu ovom pozivu dužne su dokazati da su stranke u postupku.

 

4. Ako stranke u postupku ne pristupe uvidu u Glavni projekat u određenom roku, smatra se da joj je pružena mogućnost uvida u Glavni projekat

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: