Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 09.03.2023. 09:53

Otvaranje i zaključenje stečajnog postupka nad imovinom stečajnog dužnika JUGRIM Društvo za proizvodnju, promet i usluge d.o.o. Sarajevo

Izvor: Službene novine Federacije BiH, Broj 15, 03.03.2023


Općinski sud u Sarajevu, stečajni sudija Aida Durić-Hrvačić, u stečajnom postupku nad imovinom stečajnog dužnika "JUGRIM" Društvo za proizvodnju, promet i usluge d.o.o. Sarajevo, ul. Hamdije Čemerlića br. 5, Sarajevo, van ročišta dana 30.01.2023. godine, donio je slijedeće

 

RJEŠENJE


Otvara se stečajni postupak nad imovinom stečajnog dužnika "JUGRIM" Društvo za proizvodnju, promet i usluge d.o.o. Sarajevo, ul. Hamdije Čemerlića br. 5, Sarajevo, koji se neće provoditi zbog nedostatka stečajne mase za pokriće troškova stečajnog postupka, pa se ovaj postupak stečaja i zaključuje.
Za stečajnog upravnika se imenuje Abid Šarić iz Hadžića, ul. Donji Hadžići br. 13.
Po pravosnažnosti ovog rješenja isto će se dostaviti Odjeljenju registra privrednih subjekata Općinskog suda u Sarajevu, radi brisanja stečajnog dužnika iz sudskog registra MBS broj 1-4946.
Troškovi stečajnog postupka padaju na teret stečajnog dužnika.
Ovo Rješenje će se objaviti u "Službenim novinama Federacije BiH", na oglasnoj tabli suda, web stranici suda-elektronskoj tabli suda i na internet stranici FlA-e.

 

Broj 65 0 St 939099 21 St
30. januara 2023. godine
Sarajevo
(03-3-675/23)

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: