Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 10.08.2023. 09:34

Obavještenje o podnesenom zahtjevu za izdavanje prethodne vodne saglasnosti​ za potrebe izgradnje poslovnog objekta-radionice za klima uređaje u Tuzli, na k.č. broj: 1328/1, KO Par Selo

Izvor: Večernji List, 10.08.2023.

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Tuzlanskog kantona, na osnovu člana 124. Zakona o vodama („Službene novine Federacije Bosne i Hercegovine", broj: 70/06) i Pravilnika o sadržaju, obliku, uvjetima, načinu izdavanja i čuvanja vodnih akata („Službene novine Federacije Bosne i Hercegovine", broj: 31/15,55/19 i 41/20), daje slijedeće:

 

OBAVJEŠTENJE

o podnesenom zahtjevu za izdavanje prethodne vodne saglasnosti

 

Adilović Azur iz Tuzle se obratio ovom Ministarstvu dana 24.05.2023. godine zahtjevom za izdavanje prethodne vodne saglasnosti sa vremenskim važenjem od tri godine računajući od dana izdavanja rješenja, za potrebe izgradnje poslovnog objekta - radionice za klima uređaje u Tuzli, na k.č. broj: 1328/1 KO Par Selo.

 

Sva zainteresirana lica svoje eventualne primjedbe, prijedloge i sugestije na planiranu aktivnost, mogu u roku od pet dana od dana objavljivanja ove obavijesti u dnevnom listu „Večernji list BH" doo Mostar, dati usmeno na zapisnik u prostorijama ovog Ministarstva ili dostaviti u pisanoj formi neposredno na protokol ili putem pošte na adresu: Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Tuzlanskog kantona, ul. Muftije efendije Kurta 1. 75 000 Tuzla.

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: