Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Javni poziv poljoprivrednim proizvođačima za prijavu zasijane površine radi ostvarivanja prava na podsticajna sredstva u 2013. godini

Izvor: eKapija.ba, 07.06.2013.

Administrativna služba Opštine Vlasenica odjeljenje za privredu i društvenu djelatnost, poziva poljoprivredne prizvođače, koji se bave proizvodnjom silažnog kukuruza, da prijave zasijane površine radi ostvarivanja prava na podsticajna sredstva iz opštinskog budžeta za 2013. godinu.

Pravo na podsticaj za proizvodnju silaže ostvaruju proizvođači na osnovu zasnovane proizvodnje na vlastitim ili zakupljenim zemljišnim površinama, minimalna zasijana površina je 1,0 ha maksimalno 2,0 ha.

Proizvođači silaže podnose zahtjev Komisiji za poljoprivredu,

Rok za podnošenje zahtjeva za dobijanje ovog vida podsticaja je 31. 07. 2013. godine.

Napomena:

Zahtjevi se mogu preuzeti u Opštini Vlasenica u šalter sali na šalteru broj 6 svakim radnim danom od 07.00 do 14.30 časova.

Detaljnije informacije mogu se dobiti u opštini Vlasenica kancelarija br. 13 svakim radnim danom od 07.00 do 15.00 časova ili na telefon 056/710 – 160.

Kontakt osoba: Mazić Slaviša

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: