Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 18.06.2019. 15:54

Poziv organizacijama civilnog društva za učešće na treningu Upravljanje projektnim ciklusom koji organiziraju ReLOaD projekat i Opština Teslić

Izvor: Akta.ba, 18.06.2019.

18.06.2019

 

JAVNI POZIV

 

Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu ReLOaD u partnerstvu sa Opštinom Teslić

 

Poziv organizacijama civilnog društva za učešće na treningu „Upravljanje projektnim ciklusom“ koji organiziraju ReLOaD projekat i Opština Teslić

 

Projekat „Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu“ (ReLOaD) u saradnji sa Opštinom Teslić objavljuje poziv za organizacije civilnog društva za učestvovanje na trodnevnom treningu: “Upravljanje projektnim ciklusom (PCM)”.

Trening se realizuje kao podrška procesu provođenja javnog poziva za organizacije civilnog društva/nevladine organizacije za predaju prijedloga projekata za finansiranje koji je objavila Opština Teslić i ReLOaD projekat 17. juna 2019. godine, a koji će biti otvoren do 29. jula 2019. godine. Tekst javnog poziva je dostupan na web stranici Opštine Teslić, www.opstinateslic.com  i na www.ba.undp.org.

Cilj treninga je pružiti predstavnicima organizacija civilnog društva dodatna znanja o upravljanju projektnim ciklusom kako bi se mogli sa kvalitetno osmišljenim i napisanim projektnim prijedlozima prijaviti na gore navedeni javni poziv ali i na pozive drugih, domaćih i međunarodnih donatora.

Trodnevni trening će se održati 25.-27. juna 2019. godine u velikoj sali Skupštine opštine Teslić sa početkom u 10,00 sati.

Krajnji rok za prijavu na trening je 24. juna 2019. do 12,00 sati, na email adresu: dusko.stojanovic@opstinateslic.com , uz naznaku: Za učešće na treningu „Upravljanje projektnim ciklusom”.

Prijavljene organizacije civilnog društva će biti kontaktirane 24. juna 2019. godine kada će im se dostaviti i dnevni red treninga.

Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD) finansira Europska unija (EU), a provodi Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP).

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: