Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Obavijest o javnoj raspravi po pitanju Regulacionog plana zone Centar Srebrenik

Izvor: eKapija.ba, 30.05.2014.

Obavijest o javnoj raspravi po pitanju Regulacionog plana zone Centar Srebrenik

30 May 2014

 

Obavještavaju se građani da će Javna rasprava po pitanju Regulacionog plana zone „Centar Srebrenik“ trajati od 29.05.2014.godine do 22.06.2014.godine. Tekstualni dio Regulacionog plana zone „Centar Srebrenik“ možete u pdf. formatu pogledati ovdje: S SREBRENIK NACRT PLANA-Tekstualni dio javna rasprava.pdf (1.65 MB) a grafički dio u velikom formatu možete pogledati u Službi za prostorno uređenje i zaštitu okolice, gdje se može pogledati kompletan plan i dobiti detaljnija pojašnjenja. Prijedlozi, primjedbe i mišljenja na Plan se mogu dostavljati do kraja javne rasprave u pisanoj formi, zatim upisom u svesku primjedbi kod nadležne službe ili na e-mail: sek.urbanizam@bih.net.ba.

 O datumu javnog izlaganja plana na kojem će biti prisutni i nosioci izrade plana, institut IPSA Sarajevo, svi zainteresovani će biti blagovremeno obaviješteni. Pozivamo građane da svojim primjedbama i sugestijama uzmu učešća u javnoj raspravi po navedenom pitanju, kako bi konačni dokument, koji će ići na usvajanje Općinskom vijeću, u što većoj mjeri, predstavljao stvarne prioritete građana.

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: