Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Poziv korisnicima Proračuna/Budžeta općine Gornji Vakuf-Uskoplje za dostavljanje financijskih zahtjeva za uvrštavanje u Proračun/Budžet za 2015. godinu

Izvor: eKapija.ba, 22.08.2014.

Poziv korisnicima Proračuna/Budžeta

 

Obzirom da je u pripremi izrada Nacrta proračuna/budžeta općine Gornji Vakuf-Uskoplje za 2015. godinu, mole se svi proračunski/budžetski korisnici da svoje financijske zahtjeve za uvrštavanje u Proračun/Budžet Općine dostavite u Službu za gospodarstvo i financije najkasnije do 15. 9. 2014. godine.

Uz zahtjeve za odobrenje rashoda potrebno je dostaviti i plan prihoda za 2015. godinu kako bi Služba mogla izvršiti pregled i analizu istih.

Poštujući Smjernice za izradu Dokumenta okvirnog proračuna/budžeta za period 2015.-2017. godina, od viših razina vlasti (Ministarstva financija Federacije BiH i Kantona), s obzirom na globalnu svjetsku ekonomsku krizu i poplave u BiH, u kojima se navodi da neće biti rasta prihoda u narednim godinama u BiH molimo korisnike da pri izradi zahtjeva imaju u vidu ovu činjenicu.

 

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: