Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 21.12.2020. 15:45

Obavijest za poljoprivredne proizvođače koji su se prijavili na preliminarnu listu potencijalnih korisnika poticaja za jesenju sjetvu pšenice, raž i ječam

Izvor: Akta.ba, 21.12.2020.

Obavještavamo sve nosioce poljoprivrednih gazdinstava i klijente, koji su se prijavili na preliminarnu listu potencijalnih korisnika poticaja za jesenju sjetvu pšenice raž i ječam, a realizovali su jesenju sjetvu na svojim poljoprivrednim gazdinstvima i posjeduju fiskalne račune za nabavku sjemena mineralnih gnojiva, zaštitnih sredstava za jesenju sjetvu pšenice, raži ili ječma, da iste dostave u Službu za lokalni ekonomski razvoj finansije i trezor, u kancelariju broj: 21 radi refundacije troškova jesenje sjetve po fisikalnim računima.

Maksimalno moguća refundacija troškova po jednom poljoprivrednom gazdinstvu i klijentu za proljetnu sjetvu je 1.000,00 KM.

Rok za dostavu računa je 25.12.2020. godine.

 

NAPOMENA: Prihvatljivi troškovi refundacije troškova za jesenju sjetvu po fisikalnim računima su nabavka sjemena, mineralnih gnojiva i zaštitnih sredstava za jesenju sjetvu pšenice, raži ili ječma.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Službi za lokalni ekonomski rezvoj finansije i trezor Grada Živinice, ili na broj telefona 035/743-343 svakim radnim danom od 08:00-15:30 sati.

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: