Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 29.12.2020. 14:56

Poziv nositeljima gospodarstava koji su upisani u Registar poljoprivrednih gospodarstava i Registar klijenata (RPG I RK) za ažuriranje podataka

Izvor: Akta.ba, 29.12.2020.

Broj: 03-20- 874/20-2 

Kreševo, 29.12.2020. godine

 

Na temelju Pravilnika o upisu u Registar poljoprivrednih gospodarstava i registar klijenata („Službene novine F BiH“, broj: 42/08) objavljujemo:

 

POZIV

nositeljima gospodarstava koji su upisani u Registar poljoprivrednih gospodarstava i Registar klijenata (RPG I RK) Federalnog ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva

 

Pozivaju se nositelji obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava da, sukladno navedenom Pravilniku , izvrše ažuriranje, odnosno prijave nastale promjene na gospodarstvu, kao što su brojno stanje stoke, planirane površine za sjetvu, zasijane površine, promjena bankovnog računa i druge promjene vezane za podatke koji su upisani u registar.

Ažuriranje podataka je uvjet za ostvarenje potpore-poticaja u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji: animalnoj i biljnoj, u investicijskim projektima i ruralnom razvitku, kao i ostalim potporama iz programa FMPVŠ Sarajevo.

Rok za obveznu prijavu promjena odnosno ažuriranje podataka je do 31.03.2021. godine.

Gospodarstva koja nisu izvršila upis u Registar poljoprivrednih gospodarstava i Registar klijenata, a imaju uvjete za ostvarenje potpore u tekućoj godini, mogu izvršiti isti.

Zbog izvanrednih okolnosti izazvanih pandemijom korona virusa a u cilju poduzimanja mjera radi smanjenja rizika i sprečavanja širenja apeliramo da, povodom navedenog poziva, najprije telefonski kontaktirate referenta za poljoprivredu oko načina na koji će se izvršiti ažuriranje i u kojem vremenu. Navedeno je nužno da se ne stvaraju gužve na hodnicima, te ukoliko i dođete u Općinu da se striktno pridržavate uputa mjerodavnih organa u svezi zaštite vlastitog i zdravlja drugih osoba. Kontakt telefon je 030 806 602-lokal 103- ref. poljoprivrede.

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: