Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 13.01.2021. 09:26

Obavještenje o podnošenјu zahtjeva za izdavanјe ekološke dozvole​ za pogon gradske toplane (termo-energetskog postrojenja za proizvodnju toplotne energije), k.č. 786/8 k.o. Čelinac Donji

Izvor: Akta.ba, 12.01.2021.

Na osnovu člana 39. i 85. Zakona o zaštiti životne sredine („Službeni glasnik RS", broj. 71/12, 79/15 i 70/20) i člana 3. Pravilnika o postrojelјima koja mogu biti izgrađena i puštena u rad samo ukoliko imaju ekološku dozvolu („Službeni glasnik RS", broj: 124/12), Opština Čelinac, Opštinska uprava, Odjelјenje za prostorno uređenje i sgambeno-komunalne poslove, obavještava zainteresovanu javnost

 

O PODNOŠENјU ZAHTJEVA ZA IZDAVANјE EKOLOŠKE DOZVOLE

 

Za pogon gradske toplane (termo-energetskog postrojenja za proizvodnju toplotne energije).

 

Podnosilac zahtjeva: Investitor: JP „Gradsko grijanje" Čelinac

 

Dana, 04.01.2021. godine podnosilac zahtjeva JP „Gradsko grijanje" Čelinac, kao investitor, prsdao je Odjelјenju za prostorio uređenje i stambeno-komunalie poslove zahtjev za izdavanje ekološke dozvole za pogon gradske toplane (termo-energetskog postrojenja za proizvodnju topdotne energije) na parceli označenoj kao k.č. 786/8 k.o. Čelinac Donji.

 

Dana, 12.01.2021. godine zahtjev sa dokazima za izdavanje ekološke dozvole stavlјa se na javni uvid.

 

Zainteresovana javnost može izvršiti besplatan uvid u zahtjev za ekološku dozvolu i priloženu dokumentaciju u kancelariji broj 33, Opštinske uprave, Opštine Čelinac, u roku od 30 dana.

 

U ovom roku zainteresovana javnost može dostaviti Odjelјenju za prostorno uređelјe i stambeno-komunalne poslove mišlјenje o zahtjevu i priloženoj dokumeitaciji, u pisanoj formi.

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: