Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 30.05.2016. 12:24

Obavještenje o podnošenju zahtjeva za izdavanje ekološke dozvole za poslovni objekat - Pogon za proizvodnju i skladištenje PVC stolarije u Čelincu

Izvor: Akta.ba, 20.05.2016.

REPUBLIKA SRPSKA

OPŠTINA ČELINAC

OPŠTINSKA UPRAVA

Odjeljenje za prostorno uređenje im stambeno-komunalne poslove

Prvog Krajiškog proleterskog bataljna 50.; tel.:+387 51 553-040; FAKS:+387 51 553-015

 

Na osnovu člana 39. i 85. Zakona o zaštiti životne sredine („Službeni glasnik RS“, broj. 71/12 i 79/15) i člana 3. Pravilnika o postrojenjima koja mogu biti izgrađena i puštena u rad samo ukoliko imaju ekološku dozvolu („Službeni glasnik RS“, broj: 124/12), opština Čelinac, Opštinska uprava, Odjeljenje za prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove, obavještava zainteresovanu javnost

O PODNOŠENjU ZAHTJEVA ZA IZDAVANjE

EKOLOŠKE DOZVOLE

Za Pogon za proizvodnju i skladištenje PVC stolarije

Podnosilac zahtjeva: „Maxcomerc“ d.o.o. Čelinac.

 

Dana, 19.05.2016. godine podnosilac zahtjeva „Maxcomerc“ d.o.o. Čelinac iz Babića, opština Čelinac, kao investitor, predao je Odjeljenju za prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove zahtjev za izdavanje ekološke dozvole za poslovni objekat- Pogon za proizvodnju i skladištenje PVC stolarije.

Dana, 20.05.2016. godine zahtjev sa dokazima za izdavanje ekološke dozvole stavlja se na javni uvid.

Zainteresovana javnost može izvršiti besplatan uvid u zahtjev za ekološku dozvolu i priloženu dokumentaciju u kancelariji broj 33, Opštinske uprave, opštine Čelinac, u roku od 30 dana.

U ovom roku zainteresovana javnost može podnijeti Odjeljenju za prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove mišljenje o zahtjevu i priloženoj dokumentaciji,u pisanoj formi.

 

NAČELNIK ODJELjENjA

Petra Ilić, dipl.pravnik

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: