Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 08.06.2016. 12:05

Obavještenje o pokretanju postupka spajanje uz pripajanje AG Trgovina Nova Topola, Privrednom društvu GOMEX d.o.o. Nova Topola

Izvor: Glas Srpske, 08.06.2016.

Na osnovu člana 386. Zakona o privrednim društvima, a u skladu sa donesenim odlukama, AG Trgovina Nova Topola, kao Društva koje prestaje pripajanjem i "GOMEX" d.o.o. Nova Topola, kao Društvo sticalac, o namjeravanoj statusnoj promjeni spajanja uz pripajanje, objavljuje se sljedeće:

 

OBAVJEŠTENjE

Objavljuje se pokretanje postupka spajanja uz pripajanje "AG Trgovina" Nova Topola, Privrednom društvu " GOMEX " d.o.o. Nova Topola.

 

Pozivaju se povjerioci da prijave svoja eventualna potraživanja, koja imaju povodom spajanja uz pripajanje, u roku od 30 dana od dana objavljivanja, radi njihovog obezbjeđenja ili isplate, a nacrt Ugovora o spajanju uz pripajanje izložen je u sjedištima  društava " GOMEX " d.o.o. i "AG TRGOVINA" d.o.o. Nova Topola, Agroindustrijska zona bb.

 

Društvo sticalac: " GOMEX " d.o.o.

Agroindustrijska zona Nova Topola bb,

Nova Topoda, Gradiška,

Broj: 01-120/16

31.3.2016. godine

 

Direktor

Milena Tomić, s.r.

 

Društvo prenosilac: "AG Trgovina" d.o.o.

Agroindustrijska zona  Nova Topola bb,

Nova Topoda, Gradiška,

Broj: 01-08/16

31.3.2016. godine

 

Direktor

Dražen Peštić, s.r.

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: