Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 14.06.2016. 13:40

Javni poziv etažnim vlasnicima objekta kolektivnog stanovanja u ulici Šaćira Sikiriča broj 2 u Sarajevu

Izvor: Dnevni Avaz, 14.06.2016.

Bosna i Hercegovina

Federacija Bosne i Hercegovine

Kanton Sarajevo

Grad Sarajevo

Općina Novo Sarajevo

OPĆINSKI NAČELNIK

 

JAVNI POZIV

ETAŽNIM VLASNICIMA OBJEKTA KOLEKTIVNOG STANOVANJA U ULICI ŠAĆIRA SIKIRIČA BROJ 2 U SARAJEVU

 

da mogu izvršiti uvid u Projekat djelimične razgradnje objekta kolektivnog stanovanja u ulici Šaćira Sikirića broj 2 u Sarajevu, lično ili putem punomoćnika uperiodu od 20.06.-24.06.2016. godine, u terminu od 11,00-13,00 sati, soba 327/III-novi dio zgrade/Služba za oblast prostornog uređenja i urbanizma Općine Novo Sarajevo/.

 

Obrazloženje:

Kod Službe za oblast prostornog uređenja i urbanizma, u toku je upravni postupak uklanjanja građevine u ulici Šaćira Sikirića broj 2 u Sarajevu. Obzirom da je Rješenjem Kantonalnog Zavoda za zaštitu kulturno-historijskog i prirodnog nasljeđa Sarajevo, broj: ŠL-321715,848/15 od 24.08.2015. godine. data saglasnost za djelimičnu razgradnju objekta kolektivnog stanovanja u ulici Šaćira Sikirića broj 2 u Sarajevu, stekli su se uvjeti za nastavak premetnog upravnog postupka, stoga obavještavamo Etažne vlasnike nekretnina i nosioce stanarskih prava na stanovima u predmetnom objektu u ulici Šaćira Sikirića broj 2 u Sarajevu da mogu izvršiti uvid u Projekat djelimične razgradnje objekta u cilju zaštite vlasničkih prava.

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: