Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Poziv na javnu raspravu o Nacrtu Zakona o šumama KSB

Izvor: eKapija.ba, 07.05.2013.

 

Služba za gospodarstvo,braniteljsko invalidsku i socijalnu skrb Općine Kreševo u suradnji sa Ministarstvom poljoprivrede,vodoprivrede i šumarstva KSB poziva sve zainteresirane na javnu raspravu o Nacrtu Zakona o šumama KSB . Na temelju zaključka Skupštine Kantona Središnja Bosna broj 01-02-102/13 od 19.03.2012., Služba za gospodarstvo,braniteljsko invalidsku i socijalnu skrb Općine Kreševo:

 

OBAVJEŠTAVA

 

I. Uvid u Nacrt Zakona o šumama KSB  može se izvršiti svakim radnim danom od 7-15 sati  u prostorijama Općine Kreševo, Fra Grge Martića bb, Kreševo-ured broj 9.počev od dana objavljivanja ovog poziva te na službenoj internet stranici Općine Kreševo - www.kresevo.ba

 

II. Javna rasprava će se održati  u zgradi vijećnice Općine Kreševo, Fra Grge Martića bb,Kreševo, dana 16. svibnja  (četvrtak)  2013 g. s početkom u 15,00 sati.

 

III. Javni uvid i javnu raspravu provodi i koordinira Služba za gospodarstvo, braniteljsko invalidsku i socijalnu skrb Općine Kreševo.

Cilj javne rasprave je davanje primjedbi, prijedloga i mišljenja na Nacrt Zakona o šumama KSB.

 

IV. Pisana mišljenja, primjedbe i prijedloge možete dostaviti prilikom provođenja javne rasprave ili poštom u Općinu Kreševo ili neposredno na pisarnicu. Svi pismeni prijedlozi, mišljenja i primjedbe koji ne budu čitko napisani i potpisani, neće se uzeti u obzir. Za sve dodatne informacije zainteresirani se mogu obratiti u Službu za gospodarstvo,braniteljsko invalidsku i socijalnu skrb –ured broj 9.

 

V. Na javnu raspravu,između ostalih, pozivaju se:

- Vijećnici Općinskog vijeća Općine Kreševo

- predstavnici Općine Kreševo

- predstavnici šumskog gazdinstva

- gospodarstvenici Općine Kreševo

- predstavnici lovačkih društava

- predstavnici zainteresiranih građana i udruga građana

 

VI. O javnoj raspravi će se sačiniti zapisnik.

 

VII. Ova obavijest bit će objavljena , na oglasnoj ploči i službenoj Internet stranici Općine Kreševo (www.kresevo.ba).

 

Služba za gospodarstvo,braniteljsko invalidsku i socijalnu skrb

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: