Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Poziv firmama za učešće na Poslovnom forumu i bilateralnim susretima privrednika Azerbejdžana i BiH

Izvor: Vanjskotrgovinska komora BiH, 15.05.2013.

 

Poziv firmama za učešće na Poslovnom forumu i bilateralnim susretima privrednika Azerbejdžana i BiH

 

15.05.2013.

 

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, u suradnji sa Ministarstvom vanjskih poslova Bosne i Hercegovine, a u sklopu zvanične posjete zamjenika predsjedavajućeg Vijeća ministara i ministra vanjskih poslova Bosne i Hercegovine, dr. Zlatka Lagumdžije Azerbejdžanu, planirane za 10 – 12. jun 2013. godine, organizira poslovnu posjetu privredne delegacije naše zemlje Azerbejdžanu.

 

U okviru službenog dijela posjete bit će upriličen Poslovni forum i bilateralni susreti bosanskohercegovačkih i azerbejdžanskih kompanija.

 

Vanjskotrgovinska komora BiH poziva sve kompanije, a posebno one iz oblasti građevinarstva, energetike, metalne, namjenske, drvne (naročito proizvođače finalnih proizvoda, kao što su visoko dizajnirani namještaj i proizvodnja enterijera), prehrambene industrije (naročito proizvođači halal i organskih proizvoda), farmaceutske industrije i turizma, koje su zainteresovane da učestvuju u bh. delegaciji, da svoje prijave dostave najkasnije do 21.05.2013. na email: ivana.dobrilovic@komorabih.ba ili na broj faksa: 033 566 239.

 

Kontakt osoba je Ivana Dobrilović (tel. 033 566 237).

 

Više informacija o učešću u delegaciji u Pozivnom pismu u prilogu.

Prijava učešća

 

 

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: