Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Obavještenje dioničarima o otkazivanju ponovljenje Skupštine

Izvor: Dnevni Avaz, 20.06.2013.

BOSNALIJEK

 

OBAVJEŠTENJE DIONIČARIMA BOSNALIJEKA d.d.

 

Poštovani dioničari Bosnalijeka,

Obavještavamo vas da smo neprijatno zatečeni Obavještenjem o otkazivanju ponovljene Skupštine dioničara Bosnalijeka d.d. objavljenim u Dnevnom avazu, 18. juna 2013. godine na strani 55. Stoga vas informišemo da Nadzorni odbor Bosnalijeka d.d. nije uputio Dnevnom avazu Obavještenje o otkazivanju ponovljene Skupštine dioničara Bosnalijeka d.d., te naglašavamo da je riječ o oglasu netačnog sadržaja.

Ponovljena Skupština dioničara Bosnalijeka d.d. će se održati u subotu, 22.06.2013. godine, sa početkom u 11,00 sati, kako je i navedeno u Obavještenju o ponovnom sazivanju Skupštine dioničara Bosnalijeka d.d. objavljenom 31. maja 2013. godine u Oslobođenju i na web stranicama Bosnalijeka (www.bosnalijek.ba) i SASE (www.sase.ba).

Takođe, obavještavamo vas da je u toku provjera ko je i sa kojim namjerama objavio obavještenje o otkazivanju ponovljene Skupštine dioničara Bosnalijekad.d.

 

Bosnalijek d.d.

 

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: