Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 20.01.2020. 09:47

(pregovarački postupak) Izvođenje dodatnih radova na rehabilitaciji regionalnog puta R-452, Milići - Zeleni Jadar

Izvor: Akta.ba, 17.01.2020.

Javno preduzeće "Putevi Republike Srpske"

 

Broj: 02-01-JH-6576/19 Banja Luka 17.01.2020. godine

 

INFORMACIJA O PREGOVARAČKOM POSTUPKU BEZ OBJAVE OBAVJEŠTENjA

 

Predmet ugovora

 

"Dodatni radovi na rehabilitaciji regionalnog puta R-452, Milići - Zeleni Jadar", referenca broj 113/19

 

Dodatne informacije

 

Javno preduzeće "Putevi Republike Srpske" društvo sa ograničenom odgovornošću Banja Luka (u daljem tekstu: JP "Putevi PC" d.o.o. Banja Luka) namjerava sklopiti ugovor o "Dodatnim radovima na rehabilitaciji regionalnog puta R-452, Milići - Zeleni Jadar", sa dobavljačem "Zvornikputevi" a.d. Zvornik, kojem je dodijeljen Ugovor na izvođenju radova "Rehabilitacije regionalnog puta R-452, Milići - Zeleni Jadar".

 

Pregovarački postupak se pokreće na osnovu člana 24. stav (1) tačka a) Zakona o javnim o nabavkama BiH ("Službeni glasnik BiH", br. 39/2014), odnosno za dodatne radove koji nisu bili uključeni u prvobitno razmatrani projekat, tj. u prvobitno zaključeni Ugovor, a koji su usljed nepredviđenih okolnosti neophodni za završetak radova i ne mogu se tehnički odvojiti od osnovnog Ugovora.

 

U skladu sa članoi 28. stav (4) Zakona o javnii nabavkama, JP "Putevi PC" d.o.o. Banja Luka objavljuje Informaciju o pregovaračkom postupku bez objavljivanja obavještenja o nabavci koji namjerava provesti.

 

Poziv za učešće se dostavlja Dobavljaču sa kojim je zaključen osnovni Ugovor.

 

Direktor

Nenad Nešić, dipl.pravnik

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: