Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 22.04.2021. 15:13

(pregovarački postupak) Izvođenje dodatnih radova na izgradnji kružne raskrsnice sa rekonstrukcijom dijela magistralnog puta M-16 u Laktašima

Izvor: Akta.ba, 19.04.2021.

Javno preduzeće "Putevi Republike Srpske"

 

Broj: 02-01-JH-1976/21

Banja Luka, 21.04.2021.godine

 

INFORMACIJA O PREGOVARAČKOM POSTUPKU BEZ OBJAVE OBAVJEŠTENjA

 

Predmet ugovora:

"Dodatni radovi na izgradnji kružne raskrsnice sa rekonstrukcijom dijela magistralnog puta M-16 u Laktašima", referenca 017/21

 

Dodatne informacije

JP "Putevi RS" d.o.o. Banja Luka namjerava sklopiti ugovor za za nabavku dodatnih radovi "Dodatni radovi na izgradnji kružne raskrsnice sa rekonstrukcijom dijela magistralnog puta M-16 u Laktašima", referenca 017/21, sa dobavljačem "Niskogradnja " d.o.o. Laktaši sa kojim je sklopljen osnovni ugovor.

Pregovarački postupak bez objave obavještenja za nabavku radova se pokreće na osnovu člana 24.stav 1.tačka a.) Zakona o javnim nabavkama (" Službeni glasnik BiH", broj 39/14, odnosno za dodatne radove koji nisu uključeni u prvobitno razmatrani projekta tj. u prvobitno zaključeni ugovor dodatnih radova "Dodatni radovi na izgradnji kružne raskrsnice sa rekonstrukcijom dijela magistralnog puta M-16 u Laktašima", referenca 017/21, a koji su usljed nepedviđenih okolnosti neophodni za završetak radova i ne mogu se tehnički odvojiti od osnovnog ugovora.

U skladu sa članom Zb.stav (4) Zakona o javnim nabavkama, JP "Putevi RS" d.o.o. Banja Luka objavljuje Informaciju o pregovaračkom postupku bez objave obavještenja o nabavci koji namjerava provesti.

Poziv za učešće će se dostaviti dobavljaču s kojim je zaključen osnovni ugovor.

 

 

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: