Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 07.08.2023. 10:20

Izvođenje radova izgradnje sportske dvorane

Izvor: Oslobođenje, 07.08.2023.

JAVNI POZIV

ZA DOSTAVLJANJE PONUDE ZA IZVOĐENJE RADOVA IZGRADNJE SPORTSKE DVORANE

 

JU Druga gimnazija Mostar provodi postupak nabavke pod nazivom „Izgradnja sportske dvorane" što uključuje sve radove, robe i materijal pobrojan u specifikaciji tenderske dokumentacije.

Kako se radi o donatorskim sredstvima, predmetni postupak je izuzet iz postupaka javne nabavke, a postupak se provodi prema informacijama sadržanim u dokumentima Islamic Development Bank, odnosno prema potpisanom ugovoru o grantu, a vezano za izvođenje radova.

Mjesto izvođenja radova je Mostar, Sjeverni logor, a rok izvođenja radova je 90 dana od dana obostranog potpisivanja ugovora.

 

Pravo učešća imaju sva pravna lica registrovana za poslove građenja.

 

Ovim putem JU Druga gimnazija Mostar upućuje poziv svim zainteresiranim ponuđačima da dostave svoje ponude do 21.08.2023. godine do 11 sati. Tendersku dokumentaciju, kao i sve informacije o predmetnom postupku nabavke možete dobiti podnošenjem zahtjeva na sljedeći email: drugagimnazijamo@gmail.com.

 

Broj: 08-01-30-524-10/23

Mostar, 07.08.2023. godine

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: