Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 16.03.2023. 10:03

(prvo obavještenje) Javni uvid u Nacrt Regulacionog plana za prostor između ul. Knjaza Miloša, Prote Nikole Kostića, Nove Trase Ulice I. Garašanina i Željezničke pruge Banjaluka - Novi Grad

Izvor: Glas Srpske, 16.03.2023.

Republika Srpska

Grad Banja Luka

Gradonačelnik

Gradska uprava

Odjeljenje za prostorno uređenje Trg srpskih vladara 1, Banja Duka

 

PRVO OBAVJEŠTENJE ZA JAVNOST O IZLAGANJU NACRTA PLANA NA JAVNI UVID

Obavještava se javnost da će NACRT IZMJENE DI]ELA REGULACIONOG PLANA ZA PROSTOR IZMEĐU UL. КNJAZA MILOŠA, PROTE NIКOLE КOSTIĆA, NOVE TRASE ULICE I. GARAŠANINA I ŽELJEZNIČКE PRUGE BANJALUКA - NOVI GRAD (RADNI NAZIV: LIVNICA) biti izložen na javni uvid.

 

Nacrtom Plana obuhvaćeno je područje dva lokaliteta i to: LOКALITET A - prostor između ulica Prote Nikole Кostića, Braće Podgornika, Ilije Garašanina i željezničke pruge „Banja Luka - Novi Grad" i LOКALITET „B" - prostor ograničen novoplaniranim saobraćajnicama, na lokalitetu između ulica Branka Popovića i Braće Podgornika, u ukupnoj površini od 18,05 ha, i biće izložen na javni uvid u prostorijama preduzeća Centar za projektovanje i konsalting "CPК" d.o.o. Banjaluka, Ul. Ada br. 24, (gdje zainteresovanim licima mogu biti pružena pojašnjenja planskih rješenja), predvorju i prostorijama Gradske uprave Grada Banjaluka, kao i prostorijama Mjesne zajednice „Lazarevo 1", svaki dan osim subote, nedelje i državnih praznika u vremenu od 08,00 do 16,00 časova u periodu od 24.03.2023. godine do 24.04.2023. godine

Nacrt Plana biće objavljen i na web site-u: www.banjaluka.rs.ba.

Za vrijeme trajanja javnog uvida, sve do 24.04.2023. godine svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na Nacrt, ulicom u svesku koja će se nalaziti u prostorijama u kojima će Nacrt biti izložen ili dostaviti u formi dopisa Gradskoj upravi Grada Banjaluka - Odjeljenju za prostorno uređenje.

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: