Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Ljetna ponuda PVC stolarije em kvalitetno, em jeftino!

Izvor: eKapija.ba, 19.06.2013.

Niwex d.o.o. osnovan je 1994. godine. Od nastanka pa do sada firma je prošla kroz niz promjena i transformisala se u savremeno, efikasno, tržišno - orijentisano preduzeće koje u dinamičnom okruženju ostaje konkurentno odgovarajući na zahtjeve kupaca i velikog broja poslovnih partnera.

Niwex d.o.o. danas posluje kao proizvodno, uslužno i trgovačko preduzeće. Zapošljava 38 radnika i ima vlastite prodajno proizvodne pogone.

Koristeći najsavremeniju tehnologiju u procesu proizvodnje, tržištu nude kvalitetne i dugotrajne proizvode. Proizvodimo i nudimo široku paletu PVC proizvoda isključivo koristeći profile njemačkog proizvođača VEKA AG i srbijanskog proizvođača ROLOPLAST, kao i široku paletu AL proizvoda koristeći profile grčkog proizvođača ALUMIL.

Dakle, pored proizvodnje AL i PVC stolarije, ograda, garažnih vrata, trakasih zavjesa, venecijanera, žalozina, komarnika, Niwex d.o.o. u sklopu svojih djelatnosti ima i prodaju koja obuhvata veliki broj proizvoda od građevinskog materijala, zatim velikog izbora podne zastite – tepiha, itisona, laminata, laminatnog parketa i linoleuma, pa sve do namještaja najpoznatijih stranih i domaćih proizvođača sa kojima već godinama uspješno sarađuje. Od samog nastanka firma se opredjelila za saradnju sa domaćim preduzećima pa se uključila u franšiznu mrežu Economic Vitez, za prodaju elektro, vodo i termo izolacije.

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: