Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Ponuda folija iz industrijskog programa

Izvor: eKapija.ba, 23.09.2014.

U svom proizvodnom programu poduzeće PABS plastiks nudi sljedeće grupe artikala iz oblasti industrijskog programa:

Stretch folija - napravljena je da zadovolji najrazličitije potrebe, bilo da se radi o snazi, zaštiti, poutdanosti ili ekonomičnosti. Danas je to najčešće korištena ambalaža za pakovanje proizvodaprilikom transporta.

PP folija - Polipropilenska folija je snažna i fleksibilna,visokog sjaja i transparentnosti. Polipropilenska folija ne propušta vodu i isparenja.Otporna je na kemikalije i izdržava temperature do 130 stupnjeva celzijevih.

Građevinske folije - se upotrebljavaju u građevinarstvu. Ove folije se rabe kao folije za izolaciju, folije za prekrivanje ili kao zaštita proizvoda od prašine, vlage, sunca.

Termoskupljajuća folija - pravi se od polietilena niske gustoće. Termo folija se koristi zato što je ekonomski isplativa jednostavna za upotrebu ne propušta vodu,ekološki prihvatljiva može da se reciklira. Termo skupljajuća folija koristi se kao ambalaža zaskupna pakiranja (pića,svijeća, prehrambenih proizvoda.

Industrijski granulat - Granulati imaju primjenu u najrazličitijim industrijskim oblastima. Ovaj granulat se koristi u oblastima:

  • proizvodnja cijevi
  • kablova
  • ambalaže
  • automobilskoj industriji
  • građevinarstvu
  • i drugim industrijskim oblastima

Vrećice za pekarstvo - vrećice imaju higijensko svojstvo dugotrajnog čuvanja namirnica svježim i zdravim za ishranu. Mogu se koristiti i za druge prehrambene proizvode.

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: