Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 12.06.2015. 11:43

Akcijska ponuda za ljubitelje Mercedesovih dinamičnih limuzina: Odaberite C ili E-klasu s poklon paketom dodatne opreme!

Izvor: eKapija.ba, 12.06.2015.

Odaberite C ili E-klasu s poklon paketom dodatne opreme u vrijednosti od 5.720,- KM i posebnom lizing ponudom sa 0% kamate i 0,- KM troška obrade.

Uživajte u vožnji odmah, a pola iznosa platite tek u 2016. godini. Ponuda uključuje i Forte 5 servisni paket s besplatnim redovnim održavanjem do 5 godina ili 100.000 pređenih kilometara.

Odaberite željenu klasu:

C-klasa

Limuzina koja svojim dinamičnim dizajnom utjelovljuje sportski karakter i pretvara ga u neponovljiv doživljaj vožnje, sa komforom i sigurnošću kakve nudi samo Mercedes-Benz.

E-klasa

Bilo da u vožnji tražite sport ili udobnost, E-klasa ispunjava sva očekivanja. Užitak za oči, najviši nivo komfora, tipična Mercedesova sigurnost i najmodernija tehnologija. Za nastup sa stilom ili rad izvan ureda, E-klasa je Vaša najbolja vizit kartica.

Ponudu detaljnije pogledajte OVDJE

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: