Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 31.05.2016. 08:45

(obavijest) Sazivanje ponovljene vanredne Skupštine

Izvor: Oslobođenje, 31.05.2016.

Na temelju članka 231. Zakona o gospodarskim društvima ("Službene novine FBiH", br. 81/15) i članka 29. Statuta Fonda i pristiglih prijedloga na dnevni red skupštine, Nadzorni odbor ZIF HERBOS FOND d.d. Mostar objavljuje slijedeću

 

O B A V I J E S T

 

o utvrđivanju prijedloga dioničara po točki 3. dnevnog reda skupštine Ponovljene vanredne skupštine ZIF Herbos fond d.d. Mostar sazvane za 30.5.2016. godine

1. Na temelju pristiglih prijava za prijedloge odluka za Ponovljenu vanrednu skupštinu ZIF HER-BOS FOND d.d. Mostar sazvanu za 30.5.2016. godine od dioničara koji ima 5% i više dionica s pravom glasa, Nadzorni odbor je usvojio slijedeći prijedlog za skupštinu:

- Točka 3. dnevnog reda skupštine Fonda

Izbor i imenovanje člana Nadzornog odbora Fonda Prijedlog kandidata za člana Nadzornog odbora je:

- Ivana Soldo

Dioničari Fonda moći će se izjasniti o ovom pitanju na sjednici Ponovljene vanredne skupštine koja je sazvana za 30.5.2016. godine u prostorijama Fonda u Mostaru, Kneza Branimira 2.

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: