Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 23.06.2015. 14:58

Transport novca i vrijednosti

Izvor: eKapija.ba, 23.06.2015.

Transport novca i vrijednosti nije uobičajena usluga na globalnom nivou. Securitas u BiH je jedan od rijetkih Securitasa na svijetu koji direktno bez podugovarača nudi transport novca i vrijednosti na nivou cijele države.

Vozila za transport vrijednosti imaju najsavremenijom opremom

Svako vozilo u kojem se obavlja transport vrijednosnih pošiljki je bilindirano i opremljeno sa: kolor kamerama (dan/noć) sa digitalnim zapisom, VTR/VTB sistemima elektrohemijske zaštite, GSM linijom putem koje se poziva vozilo iz nadzornog centra i prati stanje unutar vozila, GPS nadzorom putem kojeg se mogu izdavati određene komande od aktiviranja elektrohemijskih sistema zaštite do gašenja vozila.

Posebno obučeni zaštitari prate transporte vrijednosti

Poslove transporta novca i vrijednosnih pošiljki obavljaju posebno obučeni zaštitari sa višegodišnjim iskustvom na ovim poslovima. Zaštitari koji imaju najbolje rezultate nakon testiranja kandidiraju se za poslove transporta novca i vrijednosnih pošiljki. Uposlenici u ovom sektoru opremljeni su sredstvima koja su neophodna za kvalitetno obavljanje obaveza iz ugovora.

Kontakt:

Ferid Paldum, Rukovodilac procesa CIT-a

Telefon +387 33 789 000

Mobitel +387 61 491 818

Fax +387 33 789 001

ferid.paldum@securitas.ba

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: