Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 29.06.2023. 11:31

(poništenje aukcije) Nabavka usluga dizajna i grafičke pripreme promotivnog materijala

Izvor: Akta.ba, 21.06.2023.

Hrvatska pošta Mostar

Uprava Društva

Dj.br: 10-4-26-2972-8/23

Mostar, 20.06-2023.godine

 

Na temelju članka 69. st.2.d) Zakona o javnim nabavama Bosne i Hercegovine („Službeni glasnik BIH" broj 39/14 i 59/22) Uprava Društva Hrvatske pošte d.o.o. Mostar, na 357.sjednici dana 20.06.2023. godine, donijela je:

ODLUKU

o poništenju postupka javne nabave

 

1. Poništava se otvoreni postupak odabira najpovoljnijeg ponuditelja za nabavu usluge dizajna i grafičke pripreme promotivnog materijala iz razloga što nijedna ponuda nije prihvatljiva

2.Ova odluka objavit će se na internet/web stranici Društva istovremeno sa upućivanjem iste sudionicima u postupku javne nabave, u skladu sa člankom 70. stavak (6) Zakona o javnim nabavama.

Obrazloženje

Nakon raspisanog otvorenog postupka, objavljenog na Portalu javne nabave br. 286-1-2-91-3-34/23 od 9. 5. 2023. godine, u postupku odabira najpovoljnijeg ponuditelja za nabavu dizajna i grafičke pripreme promotivnog materijala, ponude su dostavili ponuditelji:

Redni broj

Naziv ponuditelja

Ukupna cijena

Ponuđeni

omotnice

 

(KM bez PDV-a)

popust

ponude

 

 

 

1.

MITA GROUP d.o.o. Sarajevo

29.610,00

 

2.

OXYGEN d.o.o. Sarajevo

34.180,00

 

Ponuda ponuditelja, MITA GROUP d.o.o. Sarajevo, ne ispunjava formalno pravne, ekonomske i tehničke uvjete odnosno zahtjeve ugovornog tijela, te je kao takva neprihvatljiva za ugovorno tijelo i ne može biti predmet vrednovanja sukladno utvrđenim kriterijima u tenderskoj dokumentaciji. Ponuditelj nije na Izjavi o ispunjenosti uvjeta iz članka 50. naveo da ima na raspolaganju barem jednog grafičkog dizajnera. Također, na gore navedenoj izjavi, nije zaokružena točka c) koja se odnosi na angažirano tehničko osoblje, a kako je traženo u tenderskoj dokumentaciji.

Ponuda ponuditelja, OXYGEN d.o.o. Sarajevo, ne ispunjava formalno pravne, ekonomske i tehničke uvjete odnosno zahtjeve ugovornog tijela, te je kao takva neprihvatljiva za ugovorno tijelo i ne može biti predmet vrednovanja sukladno utvrđenim kriterijima u tenderskoj dokumentaciji. Ponuditelj nije u izjavi o ispunjenosti uvjeta iz članka 50. zaokružio točku c) koja se odnosi na angažirano tehničko osoblje, a kako je traženo u tenderskoj dokumentaciji.

Postupajući po preporuci povjerenstva utvrđeno je da su se stekli uvjeti za poništenje postupka nabavu usluge dizajna i grafičke pripreme promotivnog materijala, sukladno članku 69. st. 2, točka d) tj. iz razloga što nijedna ponuda nije prihvatljiva.

Na temelju navedenog odlučeno je kao u izreci.

Pouka o pravnom lijeku

Protiv ove odluke može se uložiti žalba u roku od 10 (deset) dana od dana zaprimanja sukladno čl. 101. st. 1 t. d) Zakona o javnim nabavama BiH. Žalba se ulaže u pisanoj formi ugovornom tijelu na način propisan čl. 99. Zakona o javnim nabavama.

Direktor: Mate Rupčić

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: