Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 20.07.2017. 09:56

Nabavka usluga izrade procjene potencijala za primjenu visoko efikasne kogeneracije i efikasnog daljinskog grijanja i hlađenja za projekat: Poticanje Energetske Efikasnosti u BiH

Izvor: Akta.ba, 20.07.2017.

 

 

 

 

POZIV ZA IZRAŽAVANJE INTERESA                          

 

Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u Bosni i Hercegovini planira provođenje postupka odabira najpovoljnijeg ponuđača za potrebe projekta Poticanje Energetske Efikasnosti u BiH.

Predmetna usluga se odnosi na zadatak izrade procjene potencijala za primjenu visoko efikasne kogeneracije i efikasnog daljinskog grijanja i hlađenja.

Pismo izražavanja interesa treba da sadrži sljedeće elemente: profil firme, broj uposlenika/-uposlenica, bilans firme od prošle godine, rješenje o registraciji firme, listu klijenata, imena i kratke biografije ključnog osoblja koje bi bili angažovani na navedenom poslu.

Za dobivanje opisa projektnog zadatka, možete se obratiti na e-mail adresu:
GIZ-BosnienHerzegowina@giz.de

Odabrane firme će nakon evaluacije prispjelih pisama izražavanja interesa biti kontaktirane i pozvane da učestvuju u postupku.

Molimo da se pismo izražavanja interesa pošalje do 27.07.2017. godine na adresu:

GIZ Ured Sarajevo

Odjel za ugovore/ Broj postupka: 83263038

Zmaja od Bosne 7-7a

71000 Sarajevo

 

Za pridržavanje roka dostavljanja je relevantno prispjeće pisma izražavanja interesa u GIZ Ured Sarajevo.

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: