"Express Courier": Kvalitetnom uslugom i akcijskim cijenama pronalaze nove korisnike

27.01.2012. 10:08 / Izvor: eKapija.ba
'Express Courier': Kvalitetnom uslugom i akcijskim cijenama pronalaze nove korisnike

Kompanija "Express Courier" iz Sarajeva iz dana u dan bilježi uspjehe. "Kvalitet usluge je na najvišem nivou, a stalno povećanje korisnika usluga najbolji je dokaz za to", ponosno ističu u razgovoru za ekapiju u Express Courier, naglašavajući kako trenutno imaju akcijsku ponudu na osnovu koje žele svoju uslugu učiniti još pristupačnijom kupcima u BiH i olakšati im poslovanje sa poslovnim partnerima širom svijeta.

Akcijska ponuda odnosi na slanje dokumentacije u UPS kovertama po sistemu "Od vrata do vrata".

Ono što je važno istaknuti je da se UPS koverte ne vagaju i bez obzira na težinu, cijena ostaje ista (testirano do 1,4 kg dokumenata A4 formata). Predviđeno tranzitno vrijeme je do 24 sata za sve veće Europske centre i od 48 – 72 sata za sve ostale destinacije u svijetu.

"Pošiljke se mogu na osnovu jedinstvenog broja pošiljke u toku transporta pratiti na sajtu UPS-a i nakon dostave se može dobiti potvrda o dostavi sa svim relevantnim podacima o primaocu, mjestu i vremenu dostave", pojašnjavaju iz Express Courier, ističući kao je zadovoljstvo kupaca na prvom mjestu, tako da će i u budućnosti ostati orijentirani na stalno poboljšanje i proširivanje usluga.

Inače, Express Courier je ovlašteni zastupnik UPS-a za BiH najstarije i najveće brze pošte u svijetu sa više od urede ima u više od 220 zemalja svijeta.

E. Kokor

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti