Nova kampanja Moje Banke: Štedim ispred svih

15.02.2012. 16:04 / Izvor: eKapija.ba
Nova kampanja Moje Banke: Štedim ispred svih

"Štedim ispred svih" naziv je kampanje sa kojom je startala Moja Banka, a koja ima za cilj podizanje svijesti o neophodnosti štednje. Moja Banka je pokrenula ovu izuzetno atraktivnu akciju štednje, sa visokom kamatnom stopom i do nevjerovatnih 6 posto.

"Kroz ovu kampanju želimo pokazati da možemo ponuditi uslugu koja odgovara zahtjevima klijenata. U vremenu krize štednja ima poseban značaj. Zbog toga mi kao domaća banka nastojimo podsticati ljude na istu, jer štednja je najbolji način za planiranje budućnosti", kaže Ognjen Samardžić, direktor Moje Banke.

Moja Banka u svom poslovanju bilježi konstantan rast. U 2011.godini otvoreno je preko 10.000 računa, te se vrijednost štednje povećala za 33,7 posto.

Sigurnosti depozita i povjerenju u Banku doprinosi njena pripadnost najvećem privatnom poslovnom sistemu u Bosni i Hercegovini, ASA Prevent grupaciji. Kao članica ovog domaćeg brenda MOJA BANKA zajedno sa ASA Prevent grupacijom doprinosi razvoju bh. društva i čini pokretačku snagu bh. ekonomije.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti